Hviezda hororovej série Halloween po 60-ke? Vyzerá skvelo! Odkaz, ktorý po nej zostane, dojíma

Premiére absolútneho záveru slávnej hororovej série Halloween patril utorňajší večer v Los Angeles. Nemohla chýbať ani hlavná hrdinka - herečka Jamie Lee Curtis.

12.10.2022 10:58
Jamie Lee Curtis Foto: ,
Herečka Jamie Lee Curtis predstavila film Halloween Ends.
debata

Bol to práve Halloween, ktorý kariéru dnes 63-ročnej dcéry slávneho Tonyho Curtisa kedysi naštartoval. Jamie sa však aj po niekoľkých dekádach s nadšením vracala do hororového projektu, ktorý si stihol vytvoriť po celom svete obrovskú fanúšikovskú základňu.

sophia loren Čítajte viac Prichádza diva! Sophia Loren pred objektívmi len pár dní po oslave narodenín! Tipnite si, koľkých

Dnes šarmantná dáma s nefarbenými vlasmi a krátkym zostrihom sa objavila na utorňajšej premiére v červenej trblietavej kreácii a vyzerala naozaj skvelo. Jemne odhalené ramená dodávali šatám náboj zvodnosti, Curtisovej úprava však zároveň bola ukážkou prirozdenosti a starnutia s gráciou – čo sa v Hollywoode tak často nevidí.

Herečka Jamie Lee Curtis predstavila film...
Herečka Jamie Lee Curtis (v strede) s dcérami...
+4Herečka Andi Matichak na premiére filmu...

Šesťdesiattriročná hviezda priviedla na premietanie aj svoje dve dcéry – Ruby a Annie Guestové. Práve v ich spoločnosti si vychutnala standing ovation po premiérovom premietaní snímky Halloween Ends, ktorá by mala byť absolútne poslednou v prípade slávnej série s masovým vrahom v maske Michaelom Meyersom.

zväčšiť Herečka Jamie Lee Curtis (v strede) s dcérami... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jamie Lee Curtis (v strede) s dcérami Ruby Guest a Annie Guest Herečka Jamie Lee Curtis (v strede) s dcérami Ruby Guest a Annie Guest na premiére filmu Halloween Ends.

Podľa magazínu Variety sa Jamie Lee neskôr prihovorila divákom, ktorí jej postojačky tlieskali, že ju teší a zároveň nemôže uveriť tomu, aký bude jej odkaz ešte dlho po tom, čo už tu nebude. „Nemôžem tomu uveriť, že odkazom, ktorý tu po mne zostane – okrem mojich dvoch dcér – bude aj fakt, že som to nikdy nevzdala,“ komentovala s úsmevom.

Po horore čaká Curtisovú nový projekt. Mala by sa pridať ako členka účinkujúceho osadenstva v 12. sérii šou Skutočné paničky z Beverly Hills. V nej sa stretne okrem iného s Kyle Richardsovou, ktorá sa tiež objavila na slávnostnej premiére. Podobne ako herečka Melanie Griffith či herci zo samotného filmu. Viac v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #premiéra #odkaz #Jamie Lee Curtis #Halloween Ends

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...