OBRAZOM: Úchvatných hviezd toľko, že sa točí hlava! Na gala žiarila Bieberova žena, priehľadná Kaia aj nádherná Amal Clooney

Druhý ročník veľkolepého gala Academy Museum of Motion Pictures bol v sobotu večer v Los Angeles "centrom vesmíru". Aspoň toho šoubiznisového. Na akciu sa totiž prišli pozrieť desiatky slávnych tvárí a podujatie tak trochu pripomínalo "malé Oscary".

16.10.2022 08:23 , aktualizované: 17:47
Amal Clooney a George Clooney Foto: ,
Právnička Amal Clooney uchvátila v modeli Del Core a po boku svojho známeho manžela - herca Georga Clooneyho.
debata

Los Angeles je domovom množstva hviezd, takže to tiež môže byť odpoveďou na to, ako je možné, že sa organizátorom podarilo na jedno miesto sústrediť toľko filmových kráľovien a kráľov, držiteľov prestížnych cien, či už hereckých alebo režisérskych, ale tiež očarujúcich topmodeliek. Slávnostný galavečer, na ktorom jednu z najdôležitejších cien – trofej Icon Award získala herečka Julia Roberts (prišla v kreácii Thom Browne), však patril aj luxusnej móde a úchvatným kreáciám.

Sophie Turner a jej manžel Joe Jonas prišli na...
Herečka Tilda Swinton uchvátila v kreácii z...
+42Sestry Alana Haim (vľavo) a Este Haim z...

Prím hrala značka Louis Vuitton, v ktorej modeloch sa objavila veľká časť pozvaných. Medzi najpôvabnejšie určite patrili herečky ako Emma Stone alebo Alicia Vikander, ktoré s firmou spolupracujú už niekoľko rokov. V sobotňajší večer dokonca sprevádzali jej dizajnéra Nicolasa Ghesquiéra a obe sa predvádzali v štýlovo podobných krátkych šatách s čipkovanými pančuchami. Do farieb Louis Vuitton sa však obliekol aj manželský pár Sophie Turner a Joe Jonas, sestry Alana a Este Haimové či režisérka Ava DuVernay.

zväčšiť Zľava: Herečka Alicia Vikander, dizajnér... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Alicia Vikander, dizajnér Nicolas Ghesquiere a herečka Emma Stone Zľava: Herečka Alicia Vikander, dizajnér Nicolas Ghesquiere a herečka Emma Stone prišli spoločne zastúpiť značku Louis Vuitton.

Najmä modelkám nechýbala v tento večer odvaha. Napríklad manželka speváka Justina Biebera – pôvabná Hailey Bieber stavila na róbu s prestrihom na bruchu od Saint Laurent a predviedla v nej príťažlivú ukážkovú figúru. Ešte rafinovanejší a pritom odvážnejší bol však model Kaiy Gerberovej, dcéry slávnej Cindy Crawfordovej. Ona sa totiž neostýchala obliecť si model z polopriehľadného materiálu z dielne Alaia. A neprekážalo zjavne ani to, že pod náporom bleskov bolo vidieť viac, než je zvykom.

zväčšiť Topmodelka Kaia Gerber bola odvážna. Pod šatami... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kaia Gerber Topmodelka Kaia Gerber bola odvážna. Pod šatami Alaia odhalila poprsie.

Medzi pozvanými hosťami nezostala prehliadnutá ani herečka Jessica Chastain – určite aj preto, lebo štýlovo sa medzi prítomnými dámami výrazne líšila. Bola jednou z mála, ktorá stavila na romanticky pôsobiaci model s florálnou potlačou – išlo o šaty Oscar de la Renta. Temnejší romantizmus sa potom dal vidieť u herečiek Lily Collinsovej (šaty Dior) či Naomi Scottovej (kreácia Erdem).

Clooney Foundation for Justice 2022 Albie Awards Čítajte viac Veľkolepé gala pod taktovkou Clooneyovcov! Záplava áčkových hviezd, ale Amal v zlate bez konkurencie

Už je zvykom, že všade, kde sa objaví Amal Clooney, svojím výzorom, ale aj charizmou poľahky zatieni ostatných hostí. Tvrdiť, že zatienila všetky ostatné dámy nebudeme – jedno je však isté, vo farebne žiarivej kreácii Del Coro bez ramienok bola opäť priam magnetizujúca. Hoci sa živí ako právnička, práve Clooneyovej sa často darí docieliť ilúziu dokonalej hollywoodskej megastar z čias zlatej éry Hollywoodu. A toto bol určite tiež ten prípad.

zväčšiť Mexická kráska Eiza Gonzalez si na Academy... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Eiza Gonzalez Mexická kráska Eiza Gonzalez si na Academy Museum gala obliekla model šiat z dielne LaQuan Smith.

V zozname hviezdnych hostí sa tiež objavili dámy ako Glenn Close, Olivia Wilde, Tilda Swinton či Regina Hall, Alexandra Daddario alebo Selena Gomez, prišli aj Eddie Redmayne, režisér Luca Guadagnino alebo modelka Amber Valetta či herečka Jodie Turner-Smith a mnohí ďalší. Pozrite si ich v našej bohatej galérii.

Video

VIDEO: Amal a George Clooneyovci ako ukážkový párik.

Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #gala #Eiza Gonzáles #Jessica Chastain #hviezdy #Emma Stone #Amal Clooney #Hailey Bieber

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...