Najkrajšia modelka sveta v zlate a s výstrihom až po... a pozrite sa na jej mamu! Je jasné, po kom dedila pôvaby

Aj nedávne týždne módy ukázali, že Bella Hadid patrí medzi najžiadanejšie modelky súčasnosti. Na podujatí v New Yorku v pondelok večer svoj status potvrdila. A nielen ten.

19.10.2022 00:00
Bella Hadid Foto: ,
Topmodelka Bella Hadid na podujatí Golden Heart Awards v New Yorku vyzerala naozaj úchvatne. V zlatých šatách Michael Kors s odvážnym výstrihom ju neprehliadol nik.
debata (4)

V minulosti sa Bella Hadid ocitla na čele rebríčka, ktorý zostavili vedci v spolupráci s módnymi odborníkmi a v ktorom na základe zadaných kritérií hľadali najkrajšiu modelku na svete. Práve americká rodáčka sa ocitla na čele rebríčka, čo v tých časoch mohlo znieť ako príjemná správa, ale nepochybne išlo aj o ďalší plusový bod pre jej kariéru topmodelky.

Jennifer Lawrence Čítajte viac 25 najlepšie oblečených žien festivalu v Londýne! Rozprávkové róby, šaty ako brnenie a dokonca... vrecko s rybkou!

V pondelok večer sa 25-ročná Bella Hadid objavila na vyhlásení cien Golden Hearts Awards a bolo jasné, že je absolútnym magnetom celej akcie. Postarala sa o to nielen jej popularita a sláva (a krásna tvár), ale aj strategicky zvolená garderóba a odvaha, s ktorou sa tmavovláska dokáže prezentovať na verejnosti.

Supermodelka Bella Hadid a jej partner Marc...
Topmodelka Bella Hadid na podujatí Golden Heart...
+2Topmodelka Bella Hadid a jej mama Yolanda Hadid...

Model zlatých šiat pošívaných flitrami z dielne Michael Kors, ktorý si Bella obliekla, disponoval odvážnym výstrihom. Americká supermodelka však už viackrát v minulosti ukázala, že trochu (a aj trochu viac) odhalenej kože nie je pre ňu žiadna prekážka. Výsledok však nepoburoval a ani nepôsobil vulgárne – práve naopak, Hadid vyzerala v zlatej kreácii naozaj očarujúco.

zväčšiť Topmodelka Bella Hadid a jej mama Yolanda Hadid... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Bella Hadid a jej mama Yolanda Hadid Topmodelka Bella Hadid a jej mama Yolanda Hadid spoločne na 16. ročníku cien Golden Heart Awards.

Hoci topmodelku zachytili objektívy po oficiálnej časti večera v spoločnosti jej partnera Marca Kalmana, v jeho úvode sa objavila pred objektívmi s človekom, ktorý je jej ešte bližší. Reč je o mame Yolande Hadidovej, známej tiež ako hrdinke reality-šou Skutočné paničky…

Tanečnica a herečka Maddie Ziegler prišla na...
Herečka Charlize Theron na 29. ročníku ELLE...
+22Herečka Keke Palmer.

Mama Yolanda, ktorá okrem Belly má tiež rovnako slávnu (a krásnu) dcéru Gigi a syna Anwara, je jasným príkladom toho, po kom sa v rodine dedí krása. Podobne ako jej dcéra, aj ona sa obliekla do kreácie Michael Kors – v jej prípade sa nedala prehliadnuť ukážková forma, ktorú predvádzala v elastickom overale béžovej farby.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #výstrih #Michael Kors #Bella Hadid #Yolanda Hadid

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...