Návrat Stiflerovej mamy do oslavovaného seriálu! Prišla v čipke a s hrivou levice, dočká sa aj ďalšej ceny?

Pre veľký úspech, u divákov aj kritikov, sa vracia na televízne obrazovky projekt Biely lotos. Druhá séria seriálu z produkcie HBO mala premiéru vo štvrtok večer.

22.10.2022 13:21
Jennifer Coolidge Foto: ,
Herečka Jennifer Coolidge na premiére seriálu Biely lotus.
debata

Hoci príbeh a ústrední protagonisti sa v novej sérii zmenili, tvorca Mike White sa predsa len rozhodol vrátiť divákom jednu z obľúbených postáv. Reč je o Tanyi McQuidovej, ktorú si v projekte zahrala americká herečka Jennifer Coolidge.

Betka Stanková, Hana Vagnerová a Tereza Rychlá Čítajte viac Betka Stanková, Hana Vagnerová aj Zlata Adamovská! Pražská premiéra komédie v znamení pomsty Vašutovi

Jej stvárnenie zhýčkanej a psychicky labilnej boháčky prinieslo 61-ročnej blondínke prestížnu televíznu cenu EMMY, ale aj nové obrodenie jej popularity a mediálnej slávy. Prvú vlnu si kedysi táto rodáčka z Bostonu užila v čase slávy komediálnej série Prci, prci, prcičky, kde stvárnila postavu známu ako „Stiflerova mama“. Po rokoch, ktoré v jej kariéra viac-menej znamenali úpadok, či minimálne stagnáciu, bol seriál Biely lotos veľkou príležitosťou a Coolidge ju chytila „za pačesy“.

Herečka Jennifer Coolidge na premiére seriálu...
Herečka Beatrice Granno sa tiež zúčastnila na...
+6Herec F. Murray Abraham (vľavo) a herečka...

Na slávnostnej premiére Bieleho lotosa sa americká herečka tešila pozornosti fotografov, novinárov, ale aj vlastných kolegov. S úsmevom si zapózovala s už spomenutým Whiteom, autorom scenára či kolegom F. Murrayom Abbrahamom.

Zľava: Herečky Madelyn Cline, Jessica Henwick, Janelle Monáe, Kate Hudson a Kathryn Hahn. Čítajte viac Veľká premiéra v Londýne v znamení krásnych herečiek! Prekvapila však aj žena po boku Daniela Craiga - je to...

Novými posilami v zbrusu novou príbehu, ktorý sa posunul do Európy, sú napríklad herečka Aubrey Plaza či herec Theo James, ale aj talianske herecké hviezdy ako Sabrina Impacciatore, Beatrice Grannó či Simona Tabasco. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #návrat #Emmy #Jennife Coolidge #Biely lotos

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...