OBRAZOM: Ďalší hviezdny večer v gala: Úchvatná Chastain, víla Robbie aj bábika De Armas. Očarili aj známe 60-ničky

Každoročné odovzdávanie takzvaných čestných Oscarov malo tento rok naozaj natrieskané. Na červenom koberci sa objavili desiatky slávnych žien, mužov - zástupcov filmovej brandže.

21.11.2022 00:00
debata
Herečka Jessica Chastain vyzerala očarujúco.... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jessica Chastain Herečka Jessica Chastain vyzerala očarujúco. Róbu mala z dielne Zuhair Murad a jeho kolekcie haute couture.

Akcia, ktorá sa konala v Los Angeles, je podujatím, na ktorom sa odovzdávajú takzvané čestné Oscary. O ich držiteľoch rozhoduje správna rada (Board of Governors) Americkej filmovej akadémie. Aj preto sa ceny nazývajú Governors Awards. Tohtoročnými laureátmi sa stala napríklad hudobná skladateľka a producentka Diane Warren, režisérka Euzhan Palcy či jej kolega Peter Weir. Špeciálnu cenu si domov odnášal aj herec Michael J. Fox.

Herečka Ana de Armas dorazila na slávnostný...
Herečka Michelle Monaghan a jej líčenie na...
+64Herečka Jessica Chastain vyzerala očarujúco....

Všetci ocenení sa počas akcie objavili na slávnostnom sobotňajšom galavečere – boli to však najmä známe hollywoodske krásky, ktoré boli magnetom pre objektívy. Ako očarujúca kráska v červenej róbe s bohatou výšivkou prišla Jessica Chastain, ktorú obliekol ateliér Zuhair Murad. Nádherná bola aj herečka Margot Robbie, ktorej kreáciu z jemného saténu zhotovil ateliér Bottega Veneta. Americko-kubánska herečka Ana de Armas vyzerala ako bábika a obliekla sa do modelu Louis Vuitton.

zväčšiť Margot Robbie prišla na slávnostný galavečer v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Margot Robbie Margot Robbie prišla na slávnostný galavečer v kreácii Bottega Veneta.

Na akcii očarili aj herečky Michelle Monaghan (v trblietavej kreácii Monique Lhuillier) či Carey Mulligan (v šatách Valentino). Jeden z najextravagan­tnejších lookov predvádzali známe držiteľky Oscara – reč je o Jennifer Connellyovej a Cate Blanchettovej. Prvú do étericko-futuristických bielych šiat obliekol opäť Louis Vuitton, druhá si na seba vzala archívny model Alexander McQueen.

zväčšiť Herečka Angela Bassett a jej kreácia... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Angela Bassett Herečka Angela Bassett a jej kreácia Giambattista Valli Haute Couture.

Slávnostný večer si nenechali ujsť ani hollywoodske veteránky. Medzi nimi nepochybne zabodovala Angela Bassett, ktorá vo veku 64 rokov popiera zákony prírody a vyzerá mimoriadne mladistvo. Jej kolegyňa Michelle Yeoh, niekdajšia Bond-girl stavila na žltú kreáciu Bottega Veneta a tiež vyzerala výborne.

Dominika Cibulková, majiteľka kliniky krásy Natália Selveková a speváčka Dara Rolins Čítajte viac OBRAZOM: Tehotná Cibulková v saténe, Dara Rolins plná radosti, Beňová či Šebová - známe ženy žúrovali na klinike krásy

Slávnostné vyhlásenie, ktoré akoby oficiálne odštartovalo sezónu filmových ocenení, navštívili tiež mnohé známe mužské herecké hviezdy. Prišiel Eddie Redmayne, Jeremy Strong, Taron Egerton či Brendan Fraser. Viac si pozrite v našej veľkej fotogalérii z červeného koberca. Móda hviezd určite stojí za to.

zväčšiť Herečka Cate Blanchett prišla na podujatie v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Cate Blanchett Herečka Cate Blanchett prišla na podujatie v kreácii Alexander McQueen.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Olivia Wilde #Jessica Chastain #Margot Robbie #Angela Bassett #Ana de Armas

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...