Knightley, Cotillard aj hviezda Stranger Things vo voňavom svete Chanel. Táto výstava je pozvánkou do ríše snov

Hviezdni hostia z celého sveta a vône, s ktorými sa spájajú sny, túžby a vášne celých generácií - taký bol večer slávnostného otvorenia výstavy v Paríži pod taktovkou značky Chanel.

26.12.2022 08:25
Keira Knightley, ambasádorka značky Chanel Foto:
Britská herečka Keira Knightley, ambasádorka značky Chanel pózuje na slávnostnom otvorení výstavy Le Grand Numero de Chanel.
debata

Reč je o veľkolepej expozícii venovanej svetu vôní a ich histórii pod taktovkou slávnej Coco Chanelovej a módneho domu, ktorého meno patrí medzi najznámejšie na svete. Výstava, ktorá v Paríži odštartovala 15. decembra tohto roka a potrvá do 9. januára, je venovaná kultovým vôňam – napríklad legendárnemu parfumu Chanel No.5, ale aj jeho mladším nasledovníkom ako Coco Mademoiselle, Chance či exkluzívnym vôňam z limitovanej edície Chanel Les Exclusifs či pánsky Bleu de Chanel. Na slávnostnom otvorení výstavy nechýbali ani hviezdy z celého sveta.

Bella Hadid Čítajte viac OBRAZOM: Biela neha, kabáty po zem či sieťovina aj prestrihy na bruchu - parížske trendy, ktoré musíte vidieť

Do Paríža pri tejto príležitosti zavítali herečky ako Keira Knightley či Sadie Sink, prišli, samozrejme, aj francúzske ikony a ambasádorky ateliéru Chanel – držiteľka Oscara Marion Cotillard a jej krajanka Carole Bouquet. Obe sa mimochodom v reklame na vône Chanel objavili a aj tie si budú môcť návštevníci, ktorým sa podarí dostať na výstavu pod názvom Le Grand Numero de Chanel, pozrieť.

Britská herečka Keira Knightley, ambasádorka...
Herečka a modelka Camilla Morrone na otvorení...
+21Francúzska herečka Marion Cotillard,...

„Le Grand Numéro de Chanel je šou, návrat k snívaniu, ktoré je emocionálne evokujúce na viacerých úrovniach. Myšlienkou je nechať sa oddať snívaniu, naplánovať si vlastnú cestu, keď budete cestovať z jedného vesmíru do druhého,“ uviedol pre médiá Thomas du Pré de Saint Maur, vedúci oddelenia vôní a krásy Chanel pre globálne kreatívne zdroje.

zväčšiť Americká herečka Sadie Sink na výstave Le Grand... Foto: CHANEL
Sadie Sink Americká herečka Sadie Sink na výstave Le Grand Numero de Chanel.

„Je to tiež spoločenský zážitok, čas na zdieľanie v duchu sviatkov a pocit, ako keď počas Vianoc objavujete výklady parížskych obchodných domov.,“ doplnil.

Práve preto sa výstava koná v sviatočnom období Vianoc a príchodu nového roka. Ukážky z nej, rovnako ako galériu vybraných hviezd, ktoré sa na nej už objavili, si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #výstava #Keira Knightley #Marion Cotillard #Chanel #Sadie Sink

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...