Za touto šelmou sa otáčali všetky pohľady! Kylie Jenner šokovala levou hlavou na hrudi, ale to ste nevideli Doju Cat

Bol ich plný internet. V pondelok zaplavili sociálne kanály obrázky slávnej internetovej ikony Kylie Jennerovej v šatách, aké ste nevideli. Americká podnikateľka sa objavila na prehliadke Schiaparelli Haute Couture v Paríži.

23.01.2023 19:00
Kylie Jenner Foto:
Kylie Jenner sa objavila na prehliadke Schiaparelli Haute Couture v jednom z modelov, ktoré boli priamo na móle.
debata (2)

Jenner nič nepodcenila, keď si vyberala model šiat na pondelňajšiu prezentáciu haute couture módy. Jej voľba totiž padla na celkom špeciálny model a urobila z nej doslova jednu z modeliek. Jej čierne zamatové šaty, ktoré ako maxi-brošňa zdobila hlava leva v životnej veľkosti a vo veľmi autentickom vyhotovení, sa totiž objavili aj priamo na móle. Predviedla ich Irina Shayk.

Robert Pattinson Čítajte viac Slávni muži v sukniach! Na tento trend si už trúfol aj hviezdny Pattinson a... veď to je fešák z Emily v Paríži

Bola to však práve Kylie, kto absolútne magnetizoval fotoaparáty. Jej model vyvolal nadšenie, ale aj kritiku a dokonca záplavu útokov od ochranárov. Ako však neskôr vysvetlili zástupcovia ateliéru Schiaparelli, hlavy šeliem boli vyrobené výhradne ručne z penovej živice a iných umelých materiálov. Ani to však nestačilo – mnohí totiž kritizovali samotnú ideu, že sa niečo ako ilúzia vypchatej hlavy uloveného zvieraťa používa ako módny symbol či dokonca idea.

Kylie Jenner sa objavila na prehliadke...
Herečka Diane Kruger odchádza po prehliadke...
+4Speváčka Doja Cat strávila údajne päť hodín v...

Počas prehliadky sa potom okrem leva objavili na móle aj vlk a leopard – všetky tri zvieratá pôsobili veľmi realisticky a modely si vyslúžili nadšený aplauz – minimálne toho prítomného publika.

zväčšiť Speváčka Doja Cat strávila údajne päť hodín v... Foto: Profimedia
Doja Cat Speváčka Doja Cat strávila údajne päť hodín v kresle vizážistu, aby docielila tento extravagantný a originálny look.

Kto však zaujal ešte v zozname slávnych hostí, bola speváčka Doja Cat. A hoci jej pseudonym nesie v sebe slovo cat (mačka), v jej prípade žiadna šelma neprišla. Bolo to však ešte originálnejšie. Doja Cat totiž strávila 5 hodín v maskérskom kresle, aby si nechala tvár a telo polepiť drobnými červenými korálikmi a nechala sa namaskovať priam ako do fantasy filmu. Výsledok bol fascinujúci.

Tiwa Savage, Winnie Harlow a Lashana Lynch Čítajte viac Bondova náhradníčka, krásna Cindy Bruna aj ikony digitálneho sveta - tieto hviezdy na šou Fendi nešlo prehliadnuť!

Medzi pozvanými hosťami sa objavili aj herečky Ruth Wilson či Diane Kruger, na móle potom topmodelky ako Shalom Harlow alebo Naomi Campbell. Viac si pozrite v galérii.

Herečka Margot Robbie v šatách z dielne Versace...
Herečka Aubrey Plaza v šatách z dielne Louis...
+22Herečka Natasha Lyonne bola neprehliadnuteľná v...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #haute couture #Schiaparelli #Kylie Jenner #Doja Cat

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...