Čerstvo rozídená a už s novým chlapom? Tento fešák robil spoločnosť Lily Jamesovej na premiére, je to...

Iba pár hodín po tom, čo médiá priniesli správy o krachu jej posledného vzťahu, sa musela postaviť pred objektívy a strúhať úsmevy na slávnostnej premiére novinky Čo s tým má láska?.

15.02.2023 00:00
Lily James Foto: ,
Herečka Lily James na premiére romantickej komédie Čo s tým má láska?
debata

Herečka Lily James, hlavná hrdinka romantického filmu, ktorý sa už niekoľko týždňov premieta v slovenských kinách, uviedla v pondelok večer romantickú komédiu v Londýne. Na červený koberec dorazila v príťažlivých šatách pošívaných ostrozelenými korálikmi. Model vyzdvihoval ženské krivky a upozorňoval na formu niekdajšej hrdinky seriálového hitu Panstvo Downton.

Michael Shuman a  Lily James Čítajte viac Namiesto zásnub, rozchod! Slávny pár už Valentína spolu neoslávi

Lily James zvládla svoje stretnutie s médiami po rozchode s hudobníkom Michaelom Schumanom na jednotku. Konieckoncov, je to profesionálka, ktorá dobre vie, že „show must go on“. Objektívom však do oka predsa len padla mužská spoločnosť. Tridsaťtriročnú krásku pri príchode na párty po premietaní sprevádzal fešný mladík.

Monica Lewinsky bola prekvapivým hosťom na...
Herečka Emma Thompson na premiére romantickej...
+6Americká herečka Minnie Driver na premiére...

Ako neskôr vysvitlo, žiaden nový románik za tým hľadať netreba. Podporiť pôvabnú herečku totiž prišiel jej vlastný brat Charlie, ktorý sa zároveň podujal na odháňanie dotieravých fotografov a zvedavých novinárov z bulvárnych plátkov. Lily James si večer užívala aj v spoločnosti kolegov ako Emma Thompson, Jemima Khan či Shazad Latif, ktorý stvárnil hlavného hrdinu.

zväčšiť Herečka Lily James na slávnostnej premiére v... Foto: Profimedia
Lily James Herečka Lily James na slávnostnej premiére v spoločnosti brata Charlieho Jamesa.

Zdá sa však, že hoci na filmovom plátne to hviezde v romantickom žánri vždy vyjde (konieckoncov, to je asi aj podstata filmov tohto druhu), v súkromí sa jej vo vzťahoch príliš nedarí. V minulosti tvorila pár napríklad s kolegom Mattom Smithom, no po niekoľkých rokoch sa rozišli. Spájali ju tiež s hercom Chrisom Evansom a tvorila aj pár s Jamesom Foxom.

zväčšiť Zľava: Emma Thompson, Shazad Latif, Lily James... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Emma Thompson, Shazad Latif, Lily James a Sajal Aly Zľava: Emma Thompson, Shazad Latif, Lily James a Sajal Aly na premiére romantickej komédie Čo s tým má láska?

Jamesovú spomínali médiá aj v súvislosti s románikom so staršém kolegom Dominicom Westom. Ten však dvojica nikdy otvorene nepriznala. Aktuálne sa vraj hviezda plánuje sústrediť viac sama na seba a nemá v pláne hľadať si nový vzťah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #partner #brat #Lily James

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...