Áno, ich vekový rozdiel je čoraz viditeľnejší, ale... Zeta-Jones nemôže po boku manžela vyzerať úchvatnejšie

Šnúra premiér novinky Ant-Man a Wasp: Quantumania pokračuje, herci sa predviedli v Londýne.

18.02.2023 17:23
Britain Ant Man and The Wasp: Quantumania Premiere Foto: ,
Catherine Zeta Jones v šatách Cristina Ottaviano a Michael Douglas na premiére novinky 'Ant Man and The Wasp: Quantumania' v Londýne.
debata (2)

Popri Michaelovi Douglasovi sa vo filme objavia hviezdy ako Paul Rudd, Evangeline Lilly či Michelle Pfeiffer. 78-ročný oscarový herec však na červenom koberci premiér priťahuje značnú pozornosť a to najmä vďaka manželke. 53-ročná Zeta-Jones s manželom priletela aj do Európy a po jeho boku sa usmievala v Londýne.

Catherine Zeta Jones v šatách Cristina...
Catherine Zeta Jones na premiére novinky  'Ant...
+2Catherine Zeta Jones v šatách Cristina...

Krásna čiernovláska neponechala nič na náhodu a na červený koberec zvolila dekolt odhaľujúcu róbu značky Cristina Ottaviano nežnej modrej farby, ktorú zdobila aj kratšia vlečka. Dokonalej postave slávnej 50-ničky naozaj šaty lichotili, herečka k nim zvolila výrazné náramky a rozpustená čierna hriva bola jej prirodzeným šperkom.

zväčšiť Catherine Zeta Jones v šatách Cristina... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Britain Ant Man and The Wasp: Quantumania Premiere Catherine Zeta Jones v šatách Cristina Ottaviano a Michael Douglas na premiére novinky 'Ant Man and The Wasp: Quantumania' v Londýne.

Nie je tajomstvom, že slávny pár Douglas-Zeta-Jones delí vekový rozdiel 25 rokov, ale spája ich rovnaký deň narodenia – 25. september. 25 rokov je značný rozdiel, ktorý je na červených kobercoch viditeľný, dvojici však rozhodne neprekáža. Herečka po boku manžela naozaj doslova žiari a o rokoch, ktoré ich delia, ona sama viac razy prehovorila pre médiá.

„Môj manžel je odo mňa o 25 rokov starší, to nie je tajomstvom. Samozrejme, že máme vzostupy aj pády, to je normálne pre každý vzťah. Neustále je ale medzi nami láska a úcta. Nikdy sme nestratili zmysel pre humor a vždy si užívame spoločnosť toho druhého,“ povedala v minulosti pre „Wall Street Journal".

Evangeline Lilly v kreácii Giambattista Valli Haute Couture Čítajte viac Premiéra Ant-Mana v znamení krások: Lilly ako operená víla a 64-ročná Michelle Pfeiffer? Aha, aký sexy look

Herečka Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas si povedali „áno“ v novembri v roku 2000, majú spolu dve deti – Dylana Douglasa (21) a dcéru Carys Douglas (18).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Douglas #Catherine Zeta-Jones

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...