OBRAZOM: Očarujúce 60-ničky Moore a Bassett, oscarová kráska len v priehľadnej sieti, hviezdy však zatienila princezná

Móda žien aj mužov na 76. ročníku cien BAFTA bola všetko, iba nie nudná. Ktoré hviezdy zažiarili na červenom koberci?

20.02.2023 07:30
Julianne Moore Foto: ,
Herečka Julianne Moore v šatách Saint Laurent.
debata

Mnohé, znieť by mala odpoveď, no ak by sme mali na niekoho špeciálne upozorniť, dávame do pozornosti zástupkyni zrelej hollywoodskej generácie. Všetky tri dámy majú nad šesťdesiat a všetky boli skutočnými divami.

Reč je o Julianne Mooreovej, americkej herečke, ktorá sa objavila na akcii v čiernej róbe Saint Laurent so štólou z peria. Ryšavka vyzerala očarujúco, veľkolepo a zároveň tak trošku odlskúlovo hollywoodsky.

Herečka Florence Pugh sa objavila na vyhlásení...
Modelka Rosie Huntington-Witheley sa objavila...
+48Herec Colin Farrell na 76. ročníku cien British...

O niečo modernejší prístup k večernej móde ukázala vo fialovej róbe od Pamely Rollandovej jej kolegyňa Angela Bassett. Afroamerická hviezda potvrdzuje posledné mesiace svoj vycibrený štýl a tento model do neho zapadol. Do tretice treba spomenúť aj nominovanú Michelle Yeohovú, ktorej model nohavicového kostýmu s aranžovaným pelerínovým kabátikom zhotovili v ateliéri Dior Haute Couture.

zväčšiť Herečka Gugu Mbatha-Raw pózuje fotografom v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Gugu Mbatha-Raw Herečka Gugu Mbatha-Raw pózuje fotografom v kreácii Gucci.

Medzi zástupkyňami mladšej generácie nepochybne zaujala herečka Gugu Mbatha-Raw, ktorej voľba padla na kreáciu z dielne Gucci. Opäť jednou z najvýraznejších postáv (lookov) červeného koberca bola aj Florence Pugh. Hviezda hitov Slnovrat či Čierna vdova sa v móde nikdy nebála experimentovať a provokovať. V semi-priehľadnej kreácii z plisovaných kaskád od Nina Ricci znovu potvrdila svoju módnu odvahu.

Princezná Kate Čítajte viac Náušnice za 16 eur? Princezná Kate predviedla asi najlacnejšiu bižutériu, akú ste na nej videli a vyzerala TOP

K dámam v priehľadných materiáloch sa zaradila aj minuloročná víťazka Oscara Ariana DeBose, ktorú do trblietavej siete s krištáľmi obliekol ateliér Fendi. Išlo o šaty z kolekcie Fendi Haute Couture, na prehliadke ktorej sa mohla Pravda zúčastniť aj osobne.

zväčšiť Herečka Ariana DeBose v kreácii Fendi Haute... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Ariana DeBose Herečka Ariana DeBose v kreácii Fendi Haute Couture.

V zozname známych tvárí by sme nemali vynechať ani dámy ako Anya Taylor-Joy (v kreácii Schiaparelli Couture), Aimee Lou Wood (v kreácii Valentino Couture) či Carey Mulligan (v šatách Dior). Zástup hollywoodskych hviezd však tentoraz musel tak trochu „ustúpiť“ pôvabom domácej dámy – britskej princeznej Kate.

zväčšiť Princ William a jeho manželka Kate, princezná z... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ William a jeho manželka Kate Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu prichádzajú na vyhlásenie 70. ročníka cien BAFTA. Kate mala na sebe kreáciu Alexander McQueen.

Hoci si na seba vzala „recyklované“ šaty – model Alexander McQueen už mala na sebe v roku 2019, výsledok bol naozaj úchvatný. Viac (a aj viac osobností v módnych kreáciách) si pozrite v galérii.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
Princezná Kate prekvapila aj doplnkami - na...
+10Princ William a jeho manželka Kate, princezná z...
debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #červený koberec #Julianne Moore #BAFTA #Angela Bassett #princezná Kate #Ariana DeBose

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....