Dráma? Niekedy je nám v nej lepšie ako v komédii, hovorí Hurajová. A na čo pozýva do divadla?

Majú rady herečky drámu? Zdá sa, že áno. Podľa Lucie Hurajovej, je prítomná v živote každej z nich.

26.02.2023 00:00
debata
Video

VIDEO: Rozhovor s herečkou Luciou Hurajovou.

„Dráma je súčasťou života každej herečky. Teda aj môjho. Je to poloha, v ktorej sa cítime dobre a mnohé z nás asi potvrdia, že sa to častokrát hrá lepšie ako komédia,“ vysvetlila Hurajová pred prehliadkou slovenského dizajnéra Fera Mikloška, ktorá dostala práve podtitul DRAMA.

Fero Mikloško a jeho múzy - moderátorka Katarína Balážiová alias Becca (vľavo) a speváčka Emma Drobná Čítajte viac OBRAZOM: Mikloškovu šou rozžiarila Müllerová, zvodná sicílska vdova Drobná a pod závoj sa skryla... spoznáte ju?

V móde podľa Lucie Hurajovej dráma značí istú fatálnosť. „Niečo hraničné, kedy si poviete, je to príliš? Alebo je to akurát,“ pokračovala v rozhovore pre TV Pravda. Slovenská herečka dlhé roky podporuje domácich dizajnérov a objavuje sa na množstve ich prehliadok. Ako sama hovorí, dôvodom je aj fakt, že sa s mnohými priatelí.

zväčšiť Herečka Lucia Hurajová. Foto: Peter Frolo pre MIKLOSKO DRAMA
Lucia Hurajová Herečka Lucia Hurajová.

„S niektorými z nich ma viažu osobné priateľstvá, čiže tá podpora vychádza aj zo vzťahu samotného. V druhom rade je to naozaj o tom, že to súvisí s mnohými faktormi – od toho, že som založením ekológ až po to, že si cením ľudí, ktorí sa venujú práci, sú zdatní vo svojom remesle, že neustále vedia vytvárať niečo nové,“ komentovala Hurajová, ktorá vraj okrem slovenskej módy má rada aj slovenské víno. A, samozrejme, slovenské divadlo.

Silvia Lakatošová Čítajte viac Predstavy mala iné, ale... Silva, toto si ty, presvedčil Lakatošovú Mikloško. Sadlo mi to ako na šerbeľ, prezradila

O jednom aj druhom nám tiež niečo prezradila pred kamerou Pravdy. Viac sa už pozrite v našom videu, kde v závere odznie aj pozvánka na pravidelne vypredané predstavenie Meno, v ktorom Lucia účinkuje. Ak sa chcete zabaviť, tentoraz zmesou rodinnej „drámy“ a komédie, vyrazte na Meno. Viac vo videu.

Dizajnér Fero Mikloško a jeho múzy -...
Návrhár Fero Mikloško s moderátorkou Mariannou...
+30Moderátorka Alena Heribanová prišla so svojím...
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #divadlo #Fero Mikloško #dráma #Lucia Hurajová

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...