Žiarivý úsmev, krásna tvár aj figúra: Hollywoodske 50-ničky vedia, ako ozdobiť premiéru, Garner je jedna z nich

Niekoľko známych hereckých tvári sa vo štvrtok podvečer zišlo na slávnostnej premiére projektu Party Down.

25.02.2023 00:00
Jennifer Garner Foto: ,
Herečka Jennifer Garner na premiére novinky Party Down.
debata

Ide o očakávaný návrat úspešného seriálu z produkcie televízie STARZ (vysielal sa v rokoch 2009 až 2010), pričom sa v ňom objavia tváre pôvodné, ale aj celkom nové. Jednou z nich je aj americká herečka Jennifer Garner.

Jason Statham a jeho životná partnerka Rosie Huntington-Whiteley Čítajte viac Pri kom zmäkne drsniak Statham? Je to jasné ako facka - krásna Rosie ho vzala na prehliadku, boli ako hrdličky

Bývalá manželka herca Bena Afflecka nemohla na slávnostnom premietaní v Los Angeles chýbať a zdá sa, že do kolektívu hercov, ktorých už diváci v rolách z populárneho sitkomu poznajú, zapadla výborne. Najprv si zapózovala s kolegyňou Kristen Bellovou, potom zase zamierila k herečke Jane Lynchovou, aby skončila v spoločnosti ďalšieho nováčika – herca Jamesa Marsdena.

Herečky Jennifer Garner (vľavo) a Kristen Bell...
Herečka Jennifer Garner.
+5Herec Ryan Hansen.

Ani pri jednom z nich však nebolo možné prehliadnuť, že mama troch detí, ktorú tento rok v apríli čaká oslava 51. narodenín, je absolútnym magnetom spoločnosti. Garner sa predviedla v čiernom nohavicovom overale, ktorý vyzdvihol jej príťažlivú figúru. Tú si už roky udržiava cvičením a tiež pravidelným džogingom.

zväčšiť Herečky Jennifer Garner (vľavo) a Kristen Bell... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Garner (vľavo) a Kristen Bell Herečky Jennifer Garner (vľavo) a Kristen Bell pózuje fotografom na predstavení novinky Party Down.

Garnerovej dievčenský pôvab, vďaka ktorému si kedysi získavala divákov v rozličných romantických komédiách, sa nikam nestratil. Práve naopak, je jedným z jej poznávacích znakov. Rovnako ako dobrá nálada a žiarivý úsmev.

garner Čítajte viac Konečne! Jennifer Garner už lásku neskrýva. Ruka v ruke s mladším partnerom, je to fakt fešák

Podľa viacerých zdrojov však dôvodom jej spokojnosti môže byť aj partner – John Miller, ktorý je šéfom technologickej spoločnosti Cali Group. Dvojica sa stretáva už od roku 2018 a hoci vraj boli krátko rozídení, potom znovu k sebe našli cestu. Herečku vraj spoločnosť fešného podnikateľa robí nadmieru spokojnou. Aj preto, že Miller zdieľa jej životné hodnoty a majú vo veciach veľmi blízko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Jennifer Garner #sitkom

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...