Párik ako z katalógu: Hviezda Mamy na prenájom s krásnou manželkou, toto nežné gesto všetkých dostalo

Vyzerajú priam ako obrázok z katalógu. Láska medzi hviezdou markízackeho hitu Mama na prenájom a touto dámou však už trvá roky.

15.03.2023 00:00
Adam Bárdy prišiel aj s manželkou Bibiánou Foto:
Herec a model Adam Bárdy prišiel aj s manželkou Bibiánou.
debata

Herec a model Adam Bardy, ktorého diváci veľmi dobre poznajú zo seriálových projektov Druhá šanca a spomenutej Mamy na prenájom, sa nedávno objavil na súťažnom večere Let's Dance. Nie je to asi veľmi prekvapenie – minulý rok v tejto šou Bardy súťažil a nedarilo sa mu zle. K tancu si vraj vytvoril vrúcnejší vzťah a ako markízacka tvár sa zase prišiel ukázať, aby podporil svojich nástupcov.

Herec a model Adam Bárdy prišiel aj s manželkou...
Porotkyňa tanečnej šou a moderátorka Adela...
+12Herečka Dáša Šarközyová a jej partner Tony...

Fešák z televíznej obrazovky však neprišiel sám, spoločnosť mu robila jeho pôvabná manželka Bibiána – modelka a influencerka, s ktorou sa zosobášili v roku 2021. Pár mesiacov po ich svadbe sa dvojici narodil aj synček Alan.

zväčšiť Herec a model Adam Bárdy prišiel aj s manželkou... Foto: TV Markíza
Adam Bárdy prišiel aj s manželkou Bibiánou Herec a model Adam Bárdy prišiel aj s manželkou Bibiánou.

Počas nedeľňajšieho večera si však šťastní rodičia a manželia urobili čas pre seba a vyrazili do spoločnosti celebritných kolegov a pozvaných hostí. Len málokto mohol prehliadnuť zaľúbenie a chémiu, ktorá je medzi partnermi prítomná už roky. A v momente, keď Adam nežne pobozkal manželku Bibiánu na čelo pred objektívmi, niektorí prizerajúci si len obdivne povzdychli.

Adela Vinczeová Čítajte viac Štýlová Svarinská ako ju často nevídať, Ďurovčíkova manželka v sexy strapcoch aj očarujúca Vinczeová - móda z Let's Dance nesklamala

Dvojica randila spolu už niekoľko rokov pred svadbou a dokonca si v minulosti spoločne aj zapózovali na obálke jedného z najznámejších módnych magazínov. Pre titulnú stranu Vogue Portugal ich v apríli roku 2020, v čase pandémie kovidu, odfotil slovenský fotograf Branislav Šimončík. Záber sa dostal aj do hľadáčika svetových médií – zachytáva zaľúbencov pri spoločnom bozku, ktorý si však dávajú cez ochranné rúško. „Som na titulke s láskou môjho života,“ okomentovala neskôr modelka Bibiána tento úspech.

Video

VIDEO: Gabriela Marcinková sa vracia domov rozžiarená. Tanec prospieva jej manželstvu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Adam Bardy #Let´s Dance #Bibiána Bárdy

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...