Ťahá jej na 50, ale sexepílom zatieni aj o polovicu mladšie. Londýnsky večer však ozdobili aj tieto dámy...

Vyhlásenie divadelných cien The Olivier Awards v nedeľu večer bolo príležitosťou na herecké tváre predviesť sa vo večernej móde. A mnohé dámy boli vskutku za ukážkové divy.

05.04.2023 00:00
Hannah Waddingham Foto:
Herečka Hannah Waddingham známa zo seriálu Ted Lasso na vyhlásení cien Olivier Awards v kreácii Costarellos.
debata (1)

Zaradila sa ku nim aj herečka Hannah Waddingham, najmä televíznym fanúšikom dobre známa z komediálneho seriálu Ted Lasso. Štyridsaťosemročná rodáčka z Londýna predviedla svoj typicky zvodný štýl – v šatách s korzetovým riešením, ktoré zvýraznili jej kypré proporcie. A odhalili nádherné nohy.

Gwen Stefani Čítajte viac Sukňa ledva pod zadok a k nej 'chlpaté' nohy! Na toto si naozaj netrúfne hocikto, ale 53-ročná Gwen Stefani áno

Blondínka bodovala na červenom koberci, ale cenu počas večera nezískala. Tá sa ušla inej seriálovej hviezde – konkrétne hrdinke hitu Na muške (Killing Eve), teda herečke Jodie Comerovej. A víťazka hlavnej hereckej kategórie nesklamala ani ako módna ikona.

Burleskná umelkyňa Dita Von Teese na vyhlásení...
Herečka Jodie Comer na vyhlásení cien Olivier...
+11Herečka Sheila Atim na vyhlásení cien Olivier...

Comerovú obliekol ateliér Alexander McQueen, pričom strihovo boli šaty tak trošku podobné modelu Waddinghamovej. Aj v tomto prípade dostali priestor odhalené nohy a prepracovaný strih a šitie modelu vo výraznej červenej farbe.

zväčšiť Herečka Jodie Comer v kreácii Alexander McQueen. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Jodie Comer Herečka Jodie Comer v kreácii Alexander McQueen.

Na slávnostnom vyhlásení sa zúčastnili aj ďalšie známe tváre, pričom pozornosť patrila napríklad Dite Von Teeseovej či herečkám Milly Alcockovej alebo Aimee Lou Woodovej. Nadšenie neskrývali však ani fanúšičky Paula Mescala, herca, ktorý presviedča opakovane o svojom výnimočnom talente (najprv nomináciou na Oscara a teraz aj víťazstvom za divadelný výkon v kultovom predstavená Električka zvaná túžba).

Viac z nedeľňajšieho ceremoniálu a najmä módy prítomných si pozrite v našej galérii.

Video

VIDEO: Štylistka Zuzana Kanisová oblieka tváre Let's Dance – porotcov aj moderátorov. Čo všetko prezradila o tohtoročnej sérii tanečnej šou, ale tiež o svojich pracovných skúsenostiach alebo o tom, kto sa oblieka náročnejšie? Pozrite si v našom rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #divadelné ceny #Jodie Comer #Hannah Waddingham

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...