Sukňa ledva pod zadok a k nej 'chlpaté' nohy! Na toto si naozaj netrúfne hocikto, ale 53-ročná Gwen Stefani áno

V móde bola vždy jednou z originálnych umelkýň, ktorá sa nebála experimentov ani extravagancie. A platilo to aj v nedeľu večer na vyhlásení cien country hudby, ktoré sa konalo v americkom Texase.

04.04.2023 00:00
Gwen Stefani Foto: ,
Speváčka Gwen Stefani v kreácii Valentino Haute Couture.
debata (1)

Americká speváčka Gwen Stefani, známa tiež ako líderka formácie No Doubt, sa objavila na červenom koberci medzi pozvanými hosťami. Najprv po boku manžela Blaka Sheltona a neskôr aj sama – pózujúc v neprehliadnu­teľnej módnej kreácii.

Ján Koleník a jeho kolegyňa Adela Vinczeová Čítajte viac Adela, toto je zásah do čierneho! Vinczeová v priehľadnej róbe ovládla tanečný večer, s Koleníkom vyzerali ako z Hollywoodu

Trblietavá minisukňa, ktorú doplnili košeľa s kravatou a sako, vznikla v ateliéri Valentino Haute Couture. Z rovnakej dielne však pochádzali aj poriadne extravagantné čižmy – chlpaté čierne topánky po kolená, ktoré boli pošívané tisíckami dlhých pierok a na pohľad pôsobili skôr ako obuv eskimákov než kúsok, ktorý by si človek obul na červený koberec a spoločenský večer.

Zľava: Drag queens Kennedy Davenport, Jan...
Raperka Megan Thee Stallion prišla v kreácii...
+12Speváčka Kelsea Ballerini v kreácii Dolce &...

Speváčka, ktorá na slávnostnom prenose odpremiérovala aj hudobnú novinku v spojení so speváčkou Carly Pearceovou, si svoj večerný styling očividne užívala. V záplave dám, ktoré siahli skôr po klasike v podobe večerných rób, bola jednoznačne jedinečná. Na otázku, ktorý z týchto prístupov k slávnostnej večernej móde na celebritných akciách, uprednostňujete vy ako diváci a čitatelia, si už odpovedzte sami.

zväčšiť Hudobník Blake Shelton a jeho manželka -... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Blake Shelton a jeho manželka - speváčka Gwen Stefani Hudobník Blake Shelton a jeho manželka - speváčka Gwen Stefani.

Pri pohľade na Stefaniovú, inak mamu troch synov a dámu, ktorá oslávila 53 rokov, sa však núka ešte jedna otázka. Ako to vlastne robí, že vyzerá tak mladistvo. Samozrejme, v americkom šoubiznise je vek relatívna záležitosť a mnoho dám, ktoré prekročili päťdesiatku, sa udržiavajú v špičkovej forme.

Známa blondínka však medzi nimi predsa len o kúsok „vyčnieva“, možno aj preto, že jej štýl je veľmi mladistvý a ešte jej bonusovo uberá z rokov. Viac fotografií z večera si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Valentino #Gwen Stefani #vyhlásenie cien

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...