Prvýkrát ju videl v kostole a musel sa ovládať, aby na ňu nečumel. S krásnou Arnieho dcérou skončili pred oltárom

Na nedávnej premiére novinky Super Mario Bros. Movie sa herec Chris Pratt spokojne usmieval po boku pôvabnej manželky Katherine Schwarzeneggerovej.

09.04.2023 00:00
Chris Pratt a jeho manželka Katherine... Foto: ,
Herec Chris Pratt a jeho manželka Katherine Schwarzenegger Pratt prišli na premiéru spoločne.
debata (1)

Dvojica, ktorá začala randiť v roku 2018 – pár mesiacov po Prattovom odlúčení od bývalej manželky Anny Farisovej – sa v roku 2019 zosobášila a dnes vychovávajú spolu dve deti. Herec sa vraj cíti mimoriadne šťastný, že našiel svoju spriaznenú dušu a po boku pôvabnej Katherine, ktorá je dcérou herca a bývalého guvernéra Kalifornie Arnolda Schwarzeneggera, to je aj vidieť.

702032423 Čítajte viac Krásavca Pratta zatienil jeho švagor Schwarzenegger! Nečudo, po boku mal dokonalé dievča snov

Iba nedávno pritom Pratt prezradil, kde sa s manželkou stretli vôbec prvýkrát. Možno to neprekvapí fanúšikov hviezdy série Strážcovia galaxie, pretože dobre vedia, že herec je náboženský založený. Tých ostatných však určite miesto na „prvý kontakt“ zaujme.

Herečka Anya Taylor-Joy na slávnostnej premiére...
Chris Pratt na slávnostnej premiére novinky The...
+6Herci Shigeru Miyamoto (vľavo) a Charlie Day.

„Stretli sme sa v kostole,“ vyhlásil Chris Pratt v talk-šou herečky Drew Barrymoreovej. " Sedel som v kostole v prvom rade a chápeš, v kostole nechceš vyzerať tak, že všetci vidia, že na niekoho čumíš a hovoríš si v duchu: Páni, kto to je. Ale vrhal som na ňu pár pohľadov a premýšľal som v duchu: 'Kto to je? Bože môj, čo to robím! Príď ku mne, som zlomený, pomôž mi. Ale kto to je?‘," opísal svoje pochody Pratt.

zväčšiť Chris Pratt na slávnostnej premiére novinky The... Foto: SITA/AP, Allison Dinner
Chris Pratt Chris Pratt na slávnostnej premiére novinky The Super Mario Bros. Movie.

Zdá sa, že jeho mix myšlienok venovaných bohu a krásnej manželke v tomto prípade zaúčinkoval priam ideálne. „Nezačali sme spolu chodiť hneď, ale stretli sme sa tam a neskôr sme začali randiť,“ ozrejmil Pratt svojej hereckej kolegyni a moderátorke pred kamerami.

Abby Champion Čítajte viac Sladkých 26! Dokonalá americká blondínka je po boku Schwarzeneggera už 6 rokov

Štyridsaťtriročný herec priznal, že práve v čase, keď sa stretol s Katherine prežíval ťažké obdobie a cítil sa byť stratený. Bola to práve viera a návštevy bohoslužieb a komunity, ktoré mu veľmi pomohli, poznamenal. „Boh stlačil tlačidlo rýchleho prehrávania. Dostaneš ranu, zamiluješ sa, oženíš sa, teraz máme dve krásne dcéry, ktoré pribudli do mojej rodiny. Je to naozaj skvelé,“ uviedol tiež Chris Pratt, ktorý dodal, že boh má pre každého dokonalý plán, len treba mať vieru.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #viera #Boh #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...