Jeremy Renner to po desivej nehode dokázal. Čo sľúbil fanúšikom aj sebe, teraz splnil

Americký herec Jeremy Renner, ktorý v januári utrpel vážne zranenia pri nehode so snehovým pluhom, sa v utorok prvýkrát objavil na verejnosti, keď sa spoločne s rodinou zúčastnil na premiére svojho nového projektu Rennervations.

13.04.2023 12:00
Jeremy Renner Foto: ,
Jeremy Renner na premiére svojho nového projektu Rennervations
debata

Ako informovala agentúra AP, na premiéru do divadla Westwood Regency Village v Los Angeles prišiel Renner o paličke a chvíľu sa aj prechádzal, no počas rozhovorov s novinármi sadol na elektrický invalidný vozík, ktorý občas používa. Už v marci Renner fanúšikom sľúbil, že sa bude snažiť osobne prísť na premiéru jeho projektu Rennervations.

Jeremy Renner Čítajte viac Slávna hviezda marveloviek je v kritickom stave! Herec utrpel vážne zranenie pri odpratávaní snehu

Seriál Rennervations, ktorý bude mať premiéru v stredu na streamovacej službe Disney+, zachytáva proces, keď Renner s odborníkmi pretvárajú vyradené vozidlá na priestory či zariadenia slúžiace deťom v komunitách po celom svete. Prvá časť je zameraná na projekty v Indii, Mexiku, Chicagu a Nevade, kde vozidlá prerobili na mobilné hudobné pódium (stage) či na zariadenie na filtrovanie vody.

Prvý kontakt
Amy Adamsová a Jeremy Renner na...
Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc.
Gemma...
+5Bourneov Odkaz
Rachel Weiszová a Jeremy Renner...

Renner sa pred novinármi vyjadril, že jeho cieľom je poskytnúť mladým ľuďom prístup k veciam, ktoré ešte nemajú, a predstaviť im príležitosti, o ktorých existencii možno ani netušili.

Jeremy Renner na premiére svojho nového...
Jeremy Renner na premiére svojho nového...
+2Jeremy Renner na premiére svojho nového...

Rennera, známeho okrem iného z filmu Avengers: Endgame a ďalších snímok štúdia Marvel či účinkovania v sérii filmov Mission: Impossible, hospitalizovali na Nový rok po tom, čo ho pri pokuse o odstránenie snehu z príjazdovej cesty neďaleko jeho domu v Nevade privalil snežný pluh. Ten sa uviedol do pohybu, keď bol herec mimo vozidla.

Podľa miestneho šerifa sa Renner zranil po tom, ako sa snažil dostať späť na miesto vodiča. Herec utrpel tupé poranenie hrudníka, pre ktoré musel podstúpiť dve operácie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jeremy Renner

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...