Keď spolu začínali randiť, bola nádherná... teraz? Manželka Pierca Brosnana ohúri aj dnes, takto jej pristanú krivky

Patria medzi najstabilnejšie a tiež medzi najsympatickejšie páry Hollywoodu. Herec Pierce Brosnan s manželkou Keeley Shaye Smithovou nechýbali ani na módnej udalosti roka.

03.05.2023 00:00
Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely... Foto: ,
Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely Shaye Smith.
debata (2)

Niekdajší predstaviteľ Jamesa Bonda a jeho polovička sa objavili na červenom koberci slávnostnej akcie MET Gala, ktorá bola zároveň otvorením veľkolepej výstavy na počesť Karla Lagerfelda. Čoskoro sedemdesiatnik Brosnan lákal pozornosť objektívov, ale azda ešte viac to platilo o jeho partnerke a matke jeho synov Parisa a Dylana.

Pierce Brosnan Čítajte viac Nádherná! Manželka Piercea Brosnana v začiatkoch ich lásky, do vrecka by schovala aj Bond-girl

Dnes 59-ročná Keeley v ničom nezaostala za slávnymi celebritnými tvárami, keď si vyberala garderóbu na slávnostný večer. Jej voľba padla na čierne trblietavé šaty so všitým korzetom, ktoré na prvý pohľad pripomínali latexový materiál. Róbu od Monique Lhuillierovej, ktorá zvýraznila jej kypré tvary, potom doplnila aj priehľadnou čiernou pelerínou pošívanou perličkami.

Pôvabná novinárka sa so slávnym manželom objavili na podujatí vôbec prvýkrát. Brosnan neskôr lakonicky ich „debut“ okomentoval slovami. „Kedy, ak nie teraz. Obaja sme pána Karla Lagerfelda hlboko obdivovali,“ uviedol pred kamerami ETOnline.com.

Roger Federer a jeho manželka Mirka Federer Čítajte viac Federerova krásna Mirka v perí za tísicky eur, Lipa ako kópia Schifferovej, pri Salme spadli sánky a tento herec prišiel... ako mačka!

V súvislosti s výstavou v Metropolitnom múzeu sa však ozvali aj kritické hlasy smerujúce práve k Lagerfeldovi a jeho vyjadreniam z minulosti. Niektorým ľuďom prekážalo, že je oslavovaný človek, ktorý mnohými svojimi slovami dokázal uraziť obete sexuálneho obťažovania či napríklad ženy s kilami navyše. V minulosti napríklad uviedol, že ľudia sa nechcú v časopisoch pozerať na takéto modelky.

zväčšiť Modelka Precious Lee si obliekla róbu z dámskej... Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for MET Gala/Vogue
Precious Lee Modelka Precious Lee si obliekla róbu z dámskej kolekcie FENDI jeseň/zima 2023 od Kima Jonesa.

Ktohovie, čo by o tom povedala samotná Keeley Shay Smith. Jedno je však isté, na červenom koberci nebola jedinou dámou, ktorá hrdo predvádzala ženské a kyprejšie tvary. V galérii nájdete aj ďalšie.

Mexická herečka  Salma Hayek vyzerala...
Podnikateľka a internetová megastar Kim...
Herec Pierce Brosnan a jeho manželka Keely...
Dvojica sa zosobášila v roku 2017.
+13Modelka Karlie Kloss v šatách z dielne Loewe....

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #manželka #Karl Lagerfeld #Pierce Brosnan #MET Gala #kilá

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...