Princezná Charlene oslnila ako už dlho nie, ale tento detail bol ako päsť na oko... Spravila vari módne faux pas?

Ani monacká princezná Charlene nechýba v Londýne, kde sa v sobotu koná korunovácia kráľa Karola III. Už v piatok podvečer sa aj s kniežaťom Albertom zúčastnili na slávnostnej recepcii a stretli sa s kráľom Karolom III.

06.05.2023 08:20
Princezná Charlene z Monaka Foto:
Princezná Charlene z Monaka prichádza na slávnostnú recepciu v Buckinghamskom paláci.
debata

Na recepcii v Buckinghamskom paláci boli prítomní zástupcovia európskych aj svetových monarchií a pozornosť fotografov pútali dámy ako kráľovná Letizia, dánska princezná Mary či jordánska kráľovná Rania. Charlene z Monaka rozhodne nezaostávala. Ba skôr naopak, uchmatla si poriadnu dávku pozornosti.

Monacké knieža Albert II a jeho manželka,...
Po oficiálnej recepcii zamierili ešte kráľovskí...
+2Princezná Charlene z Monaka prichádza na...

Mama dvoch detí a bývalá profesionálna plavkyňa sa objavila v belasej kreácii na jedno rameno s volánom zdobeným decentnou, no luxusnou výšivkou a treba povedať, že vyzerala naozaj očarujúco. Krátkovlasej blondínke to pristalo tak, ako už dávno nie. Objavila sa však aj iná otázka…

zväčšiť Monacká princezná Charlene sa klania kráľovi... Foto: Profimedia
774100928 Monacká princezná Charlene sa klania kráľovi Karolovi III. na recepcii v Buckinghamskom paláci.

Princezná Charlene dorazila do Buckinghamského paláca v kreácii s odhaleným ramenom a medzi ďalšími zástupkyňami šľachty pôsobila tak trochu ako päsť na oko. Ani jedna z prítomných dám neodhalila ruky viac ako krátkymi či trojštvrťovými rukávmi na elegantných kreácíach.

Španielsky kráľ Felipe VI a kráľovná Letizia Čítajte viac Kráľovná Letizia či princezná Charlene - takto žiarili členky európskej šľachty na recepcii. A čo princezná Kate? Veď sa pozrite...

Napríklad španielska kráľovná Letizia si vzala model šiat od Victorie Beckhamovej, ktorých rukávy siahali ku lakťom, dánska princezná Mary či nórska Mette-Marit siahli po šatách s dlhými rukávmi a rovnako tak urobila aj princezná Kate z Walesu či prvá dáma USA Jill Biden.

Princezná Kate z Walesu (v strede) oblečená v...
Dánsky korunný princ Frederik a jeho manželka,...
+16Španielsky kráľ Felipe VI zdraví princeznú Kate...

O tom, či vysoká blondínka urobila módny prešľap rozhodnú nepochybne protokolisti a odborníci na štýl a etiketu. My opäť zdôrazňujeme, že na jednu vec zabúdať netreba – vyzerala naozaj očarujúco. O pár hodín neskôr sa potom Charlene s kniežaťom Albertom objavili aj na večeri v londýnskej štvrti Mayfair, kde sa už objavila v elegantnom nohavicovom kostýme s kabátikom s dlhými rukávmi. Viac si pozrite v našich galériách.

Video

VIDEO: S royalistom Jakubom Abrahám sme hovorili o detailoch aktu korunovácie kráľa Karola III., o tom, čo môže monarchia naučiť Slovákov a prečo ich tak fascinuje. Zhovárali sme sa ale tiež o tom, či Karola III. v deň korunovácie zatieni niektorý z členov kráľovskej rodiny a aký signál vysiela neprítomnosť Meghan Markleovej na celom procese. Viac už v rozhovore a videu vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #Monako #módne faux pas #princezná Charlene #korunovácia Karola III.

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...