Chastain ako diva, za ktorou sa obzrie každý či zvodná DeBose: Ich oscarová kolegyňa tromfla všetko. Vyzliekla si sako a pod ním...

Patria medzi najstaršie ocenenia umeleckého odvetvia vôbec. Už 76. ročník divadelných cien Tony Awards, ktoré mapujú to najlepšie z divadelných dosiek (predovšetkým) Broadwaya, sa konal v nedeľu večer.

12.06.2023 06:03
Jessica Chastain Foto: ,
Herečka Jessica Chastain v kreácii Gucci na 76. ročníku cien Tony Awards.
debata (1)

Na červenom koberci sa objavili mnohé známe tváre divadelného sveta, ale aj herecké hviezdy, ktoré divák dobre pozná aj z televízie a filmu, no divadlo je ich srdcovkou. Pozornosť pútali dámy, ale aj páni, mnohí z umelcov sa prezentovali vo fluidných či extravagantných módnych kreáciách.

Al Pacino a jeho partnerka Noor Alfallah Čítajte viac Má 29, rodičov milionárov a bude matkou dieťaťa 83-ročného Al Pacina: Kto je tmavovlasá kráska Noor Alfallah?

Jednou z najodvážnejších sa pritom stala držiteľka Oscara – herečka Lupita Nyong'o, ktorú svet dobre pozná aj z megahitu Čierny panter. Nyong'o dorazila na podujatie v na pohľad minimalistickej kreácii čierneho nohavicového kostýmu a strieborného topu. Ten však odhalil odvážny detail, keď si vyzliekla sako. Išlo totiž o kožený odliatok jej vlastnej hrude s odhaleným poprsím, ktoré tak (hoci zahalené, ale vlastne odhalené) predvádzala fotografom. Foto nájdete v galérii.

Herečka Jessica Chastain v kreácii Gucci na 76....
Herečka Lily Rabe prišla v kreácii Erdem.
+32Joel Grey a Jennifer Grey na 76. ročníku cien...

Na červenom koberci nechýbali ani ďalšie oscarové víťazky, prišla Ariana DeBose, ktorú obliekla značka Prada do metalickej kreácie šiat s jednoduchým živôtikom. Éterická a očarujúca bola aj Jessica Chastain, ktorej oranžová róba Gucci doplnená ľahučkým pláštikom jej dodávala pri pózovaní efektný dojem hollywoodskej divy.

zväčšiť Herečka Lupita Nyong'o na 76. ročníku cien... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lupita Nyong'o Herečka Lupita Nyong'o na 76. ročníku cien Tony Awards v odvážnej kreácii Misha Japanwala.

Medzi hviezdami nezostala prehliadnutá ani Rachel Brosnahan, ktorá si obliekla model zo spoločnej kolekcie značky Versace a speváčky Dua Lipa. Ľahučké vzorované šaty zdobené aplikáciami trblietavých motýlikov pôsobili trošku gýčovo, ale zároveň mali aj tradičný „versace“ sexy nádych. Jednou z najlepšie oblečených dám podujatia však bola britská hviezda Jodie Comer (hrdinka seriálového hitu Na muške – Killing Eve), ktorej jednoduchá čierna kreácia Thom Browne len zvýraznila prednosti a podčiarkla eleganciu.

zväčšiť Herečka Michelle Williams a jej manžel Thomas... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2023 Tony Awards - Arrivals Herečka Michelle Williams a jej manžel Thomas Kail.

Spomedzi ďalších hostí zaujal napríklad umelec Jordan Roth, ktorého prezentácia je na verejnosti vždy spojená s odvážnym módnym lookom a priam performance. Tentoraz sa obliekol do kreácie Ludovic de Saint Sernin. Herci ako Luke Evans, Common či Ben Platt stavili na klasickejšiu podobu pánskej módy.

zväčšiť Herečka Jodie Comer dorazila v šatách Thom Browne. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jodie Comer Herečka Jodie Comer dorazila v šatách Thom Browne.

Víťaznou divadelnou hrou 76. ročníka cien sa stala hra Leopoldstadt od britského autora českého pôvodu Toma Stopparda. V hereckých kategóriách zabodovala herci, ktorí sa identifikujú ako nebinárni. J. Harrison Ghee dostal cenu za rolu v muzikálu, ktorý je adaptáciou filmu Niekto to rád horúce, a Alex Newell za rolu v muzikálu Shucked.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Jessica Chastain #Lupita Nyong'o #Tony Awards #Rachel Brosnahan #Ariana DeBose

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...