Takto sa chodí na večeru? Pozor, aby vám nezabehlo, Beckhamova krásna polovička veľa nepotrebuje - aha, veď jej vidieť...

Málokto sa mohol pozerať iným smerom, keď sa pred pár dňami objavili vo vychýrenej reštaurácii v Los Angeles. A dôvodom nebolo iba to, že Brooklyn Beckham a Nicola Peltz sú známy celebritný pár.

13.06.2023 00:00
Nicola Peltz a jej manžel, herec Brooklyn Beckham Foto:
Herečka Nicola Peltz a jej manžel, herec Brooklyn Beckham sa objavili pred reštauráciou Avra v Beverly Hills.
debata (10)

Najstarší syn Victorie Beckhamovej a Davida Beckhama vzal svoju partnerku na romantickú večeru a zdá sa, že Nicola sa rozhodla poňať to v poriadne provokatívnom štýle. Herečka, ktorá sa naposledy objavila v menšej úlohe v seriáli Vitajte v Chippendales, si vzala na seba priehľadný overal, pod ktorým bez ostychu predvádzala spodnú bielizeň.

kate Čítajte viac Krásne úpletové šaty od Victorie Beckhamovej! Pre postavičku princeznej Kate ako stvorené

Čiernu podprsenku a nohavičky doplnili čierne vysoké čižmy a celkový dojem pôsobil tak viac ako kostým na nejaké hudobné či kabaretné vystúpenie. Dvadsaťosemročnej Peltzovej však zjavne neprekážalo, že ju paparazzovia cvakajú ako besní – je celkom možné, že to bol práve jej zámer.

zväčšiť Herečka Nicola Peltz a jej manžel Brooklyn... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2023 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Herečka Nicola Peltz a jej manžel Brooklyn Beckham na akcii MET Gala a otvorení výstavy Karl Lagerfeld: A Line of Beauty.

S Brooklynom Beckhamom sa dcéra známeho amerického miliardára zaradili medzi najslávnejšie páry súčasnosti a so železnou pravidelnosťou sa objavujú na mnohých ostrosledovaných podujatiach. Naposledy sa dvojica spoločne prezentovala aj na červenom koberci podujatia MET Gala.

Paris Fashion S/S 2022 Givenchy Čítajte viac Z dokonalej americkej blondínky brunetou: Pani Beckhamová, a čo na to manžel?!

Brooklyn, ktorý najprv skúšal kariéru fotografa, sa už viac ako rok objavuje pred kamerou na sociálnych sieťach ako nadšený kuchár. Jeho popularita a množstvo sledovateľov na sociálnych kanáloch mu zároveň priniesli aj niekoľko lukratívnych ponúk. Manželia sa kamarátia aj so speváčkou Selenou Gomezovou, ktorá tiež netají svoje nadšenie z varenia. Na stanici HBO mala vlastnú reláciu, kde sa objavovala v spoločnosti známych šéfkuchárov a skúšala rozličné recepty a kuchynské postupy.

Mexická herečka  Salma Hayek vyzerala...
Podnikateľka a internetová megastar Kim...

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #priehľadná #Nicola Peltz #Brooklyn Beckham

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...