Oscarová diva Blanchett aj nestarnúca Pfeiffer žiarili na galavečere vôní. Čarodejnica z Eastwicku prekvapila, toto ponúka

Niekoľko hereckých hviezd filmového plátna sa objavilo na nedávnej akcii v New Yorku, kde sa rozdávali ceny za vône. Nebola to však náhoda.

20.06.2023 11:00
Cate Blanchett Foto: ,
Herečka Cate Blanchett v kreácii Armani Privé na akcii Fragrance Foundation Awards v New Yorku.
debata

Austrálska herečka a dvojnásobná držiteľka Oscara Cate Blanchett na takomto podujatí chýbať vlastne nemohla. Ak sa aspoň trošku vyznáte vo svete vôní, asi vám neuniklo, že plavovláska, ktorá je považovaná za jednu z najtalentova­nejších herečiek planéty, je už niekoľko rokov tvárou slávnej vône.

vôňa, parfum, sex, náklonnosť, Čítajte viac Toto sú najzvodnejšie vône podľa mužov aj žien, niektoré voňajú ako sex! Ideálne (nielen) na Valentína...

Reč je o edícii Sí od Giorgio Armani, ktorá sa už dočkala viacerých úprav a špeciálnych edícií. A Blanchett sama zdôrazňuje, že je veľkou fanúšičkou dnes už kultovej toaletnej vody a parfumu. Na newyorskom galavečere Fragrance Foundation Awards sa slávna diva objavila v kreácii Armani Privé a zaradila sa medzi najpôvabnejšie dámy večera.

Herečka Cate Blanchett v kreácii Armani Privé...
Alexandra Richards na vyhlásení cien Fragrance...
+5Baletka Misty Copeland.

Nováčikom vo svete vôní je však jej o viac ako dekádu staršia kolegyňa – herečka Michelle Pfeiffer, hviezda hitov ako Ant-Man a Wasp či Čarodejnice z Eastwicku. Iba nedávno uviedla na trh vlastnú edíciu vôní, ktorá sa však nepredáva pod jej vlastným menom, ale značkou Henry Rose. Mimochodom, ide aj o jednu z najluxusnejších a tiež najdrahších vôní spojených so celebritným menom, aká sa na trhu objavuje.

zväčšiť Herečka Michelle Pfeiffer na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, CJ Rivera
Michelle Pfeiffer Herečka Michelle Pfeiffer na vyhlásení cien Fragrance Foundation Awards.

Pfeifferovej účasť na galavečere sa niesla v znamení čiernej farby a elegancie. Pôvabná šesťdesiatnička ochotne pózovala médiám a dokonca poskytla aj niekoľko rozhovorov. Medzi ďalšími hosťami, ktorí sa nedali prehliadnuť, bola aj nemecká rodáčka – herečka Diane Kruger, ktorá sprevádzala dizajnéra Jasona Wu. Viac si už pozrite v galérii. Mimochodom, aká je vaša obľúbená vôňa?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #vôňa #Michelle Pfeiffer #gala

+ Nezabúdajte na svoje zdravie a začnite sa viac starať sami o seba.
Neinvestujte svoje peniaze do hazardných...

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...