Cibulková si odskočila od detí a bodovala, Dara Rolins v sexi červenej aj dievčenská Ficová: Známe Slovenky v Prahe predvádzali štýl

Už je to niekoľko dní, čo metropola Českej republiky ožila slovenskými tvárami. Ich vysokú koncentráciu spôsobila akcia, v rámci ktorej predstavili novú vizuálnu identitu kozmetickej značky v jednej z pražských parfumérií.

23.06.2023 10:55
Zľava: Fotografka Petra Ficová, Dominika... Foto:
Zľava: Fotografka Petra Ficová, Dominika Cibulková a speváčka Dara Rolins.
debata

Na akciu, ktorá sa konala pod taktovkou slovenskej podnikateľky Natálie Selvekovej, sa prišli pozrieť známe slovenské prominentky, ktoré sú zároveň jej kamarátkami a tiež spolupracovníčkami.

Letizia Čítajte viac Súboj štíhlosti, vkusu či dokonalosti? Bok po boku sme kráľovné Letiziu a Raniu dlho nevideli, tu sú

Azda najviac pozornosti si uchmatla tentoraz Dominika Cibulková. Možno aj preto, že išlo o jedno z prvých verejných podujatí, na ktoré si odskočila v rámci materskej dovolenky. Dvojnásobná mamička stavila na čierny komplet so sakom s vyhrnutými rukávmi a legínsami. Výsledok pôsobil nenútene a trendovo. A bývalá profesionálna tenistka spokojne.

Zľava: Dizajnérka Vanda Janda, Dominika...
Podnikateľka Natália Selveková na akcii...
+11Na podujatí sa objavila aj Nikola Buranská.

O pozornosť núdzu nemala ani slovenská rodáčka, ktorá v Prahe žije už niekoľko dekád, no väzby so Slovenskom udržiava veľmi pevné a živé. Speváčka Dara Rolins zaujala voľbou červených šiat, ktorá sa odvíjala aj od farebnosti novej kozmetiky. Ale ešte viac ich priehľadnosťou. Áno, Dara vie a rada provokuje, výsledok bol však dobre vybalansovaný a blondínka patrila medzi najlepšie oblečené dámy akcie.

zväčšiť Speváčka Dara Rolins. Foto: ENVY Therapy
Dara Dara Rolins Speváčka Dara Rolins.

K nim sa určite zaradia aj ďalšie dámy. Slovenská fotografka Petra Ficová stavila na jednoduchú a údernú kombináciu bielej a červenej a pôsobila dievčensky a sviežo, minikreáciu predviedla dizajnérka Vanda Janda a podnikateľka na trhu s krásou Natália Selveková sa zase ukázala v elastických šatách intenzívnej kráľovskej modrej farby, ktoré doplnili biele a čierne doplnky.

zväčšiť Podnikateľka Natália Selveková na akcii... Foto: archív Envy Therapy
Natália Selveková Podnikateľka Natália Selveková na akcii spojenej s rebrandingom značky kozmetiky, ktorú prináša na trh.

Módu dám z pražskej akcie si môžete pozrieť v našej galérii. Nechýbajú v nej ani zábery českých tvárí, ktoré si podujatie nenechali ujsť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Cibulková #Petra Ficová #Dara Rolins #Vanda Janda #Natália Selveková

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...