Očarujúca Demi Moore vyrazila na slávne dostihy. Najprv všetky oči na elegantný look, potom... aha, koho to drží v náručí

Kráľovské dostihy v Ascote sú magnetom pre verejnosť, smotánku aj členov kráľovskej rodiny. A zdá sa, že aj pre Hollywood. Jeho zástupkyňa sa objavila na tohtoročnom podujatí v ukážkovej "spoločenskej" výbave.

24.06.2023 00:00
debata (2)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Americká herečka Demi Moore sa stala jedným z hostí kráľovských dostihov, pričom sa objavila v jednej z VIP lóži v spoločnosti skupiny priateľov z Veľkej Británie. Hoci jej prítomnosť fotografom v oficiálnej časti pre médiá unikla, samotná hviezda sa postarala o to, aby nik neprehliadol, že sa na akcii zúčastnila.

Demi Moore Čítajte viac Demi Moore si trúfla na poriadne sexy šaty, na túto dámu však nemá... Ťahá jej na 50, vystačila si s kryštálmi na nahom tele

„Pilaf a moji priatelia si užívajú kráľovský Ascot,“ napísala 60-ročná Moore k sérii momentiek, ktoré zverejnila na sociálnej sieti. Tie okrem elegantného looku, belasých šiat bez ramienok a klobúčika doplneného bielymi lodičkami, zachytávajú aj Mooreovej štvornohého miláčika – Pilaf.

zväčšiť Americká herečka Demi Moore stavila na výraznú... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Demi Moore Americká herečka Demi Moore stavila na výraznú zelenú farbu a sexi šaty.

Zdá sa, že popri rodine a trojici dcér je práve dvojročná čivava absolútnym miláčikom hollywoodskej hviezdy a tiež jej najvernejším priateľom. Herečka sa však už pre svoju lásku k zvieraťu dostala aj do problémov – respektíve do centra kritických reakcií.

demi moore Čítajte viac Demi Moore je single, ale samotou netrpí! Spoločnosť jej robí záchranca sveta na dôchodku. Aha na tú idylku

Pred pár mesiacmi totiž Pilaf vzala aj na návštevu múzea Louvre, kde sú vystavené mnohé umelecké poklady z celého sveta. Keď neskôr zverejnila fotografiu na Instagrame, že si s Pilaf užili Louvre, dočkala sa kritických komentárov, keďže múzeum v Paríži zakazuje vstup zvierat. „Zdá sa, že v Louvre majú dvojaký meter, niečo iné platí pre hollywoodske celebrity a niečo iné pre bežných ľudí,“ ponosovali sa komentujúci.

Demi Moore v roku 1997.
Demi Moore v roku 1997.
+12Demi Moore v roku 2010.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #Ascot #čivava

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...

+ Nestrácajte hlavu, v prvom rade myslite na svoje zdravie.
Nie všetko musí byť tak ako to na prvý pohľad vyzerá,...