Pierce Brosnan s oboma synmi na červenom koberci! Ktorý z nich sa na slávneho otca podobá viac?

Paris (22) a Dylan (26), synovia niekdajšieho predstaviteľa agenta 007, sa predviedli na premiére novinky The Out-Laws.

28.06.2023 00:00
paris brosnan Foto:
Zľava: Paris Brosnan, Pierce Brosnan a Dylan Brosnan na premiére filmu "The Out-Laws" v Los Angeles.
debata

Niekdajší predstaviteľ Jamesa Bonda, herec Pierce Brosnan, sa pred objektívy premiéry filmovej novinky s názvom The Out-Laws postavil spolu so synmi. Spoločnosť na červenom koberci mu robili Paris (22) a Dylan (26). S mladším z nich, s Parisom, si herec pred časom užil potulky po Európe, spoločne navštívili Florenciu či Paríž, o čom Brosnan informoval aj svojich fanúšikov na sociálnej sieti. Obaja synovia podobu so slávnym otcom nezaprú, mladší z dvojice sa už pár razy predviedol aj v úlohe modela na predvádzacom móle.

Adam Devine, Nina Dobrev a  Pierce Brosnan na...
Zľava: Paris Brosnan, Pierce Brosnan a Dylan...
+2Pierce Brosnan na premiére filmu  "The...

A hoci na podobných slávnostných podujatiach sa často objavuje aj jeho manželka, niekdajšia novinárka Keely Shaye Smith, v Los Angeles tentoraz chýbala. Na červenom koberci sa ukázal aj herec Adam Sandler, ktorý si novinku prišiel pozrieť. S Brosnanom po boku si zapózovali aj jeho kolegovia zo snímky, Nina Dobrev či Adam Devine. Okrem nich sa na plátne ukážu aj herci ako Ellen Barkin, Richard Kind či Michael Rooker.

Pierce Brosnan Čítajte viac Nádherná! Manželka Piercea Brosnana v začiatkoch ich lásky, do vrecka by schovala aj Bond-girl

Herec Pierce Brosnan a novinárka Keely Shaye Smith začali spolu randiť v roku 1994 a pred oltár sa postavili v roku 2001. Keely Shaye Smith je hercovou druhou manželkou, majú spolu dvoch spomínaných synov – Parisa (22) a Dylana (26). V roku 1980 sa Brosnan oženil s hereckou kolegyňou, Cassandrou Harrisovou. O jedenásť rokov po svadbe zomrela na rakovinu. V roku 2013 prehrala boj s rakovinou aj hercova adoptívna dcéra Charlotte Emily.

Brosnan si celkovo zahral Jamesa Bonda štyri razy vo filmoch – Zlaté oko (1995), Zajtrajšok nikdy nezomiera (1997), Jeden svet nestačí (1999) a Dnes nezomieraj (2002).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pierce Brosnan #The Out-Laws

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...