Gladiátor Crowe, nádherná Švédka s Oscarom či Dara Rolins s Bohdalovou - je to ako malé Cannes! Festival vo Varoch plnia hviezdy

Na piatkový večer je naplánovaný slávnostný štart 57. ročníka filmového festivalu v Karlových Varoch. Bude sa niesť v naozaj pompéznom štýle.

30.06.2023 14:40
Alicia Vikander Foto:
Hviezdou tohtoročného filmového festivalu v Karlových Varoch je držiteľka Oscara - švédska herečka Alicia Vikander.
debata (2)

Dôkazom je aj koncentrácia hviezd, dokonca aj tých svetových, ktoré sa už v známom kúpeľnom meste nachádzajú. Bežní návštevníci mohli byť prekvapení už od stredy. Vtedy totiž pricestoval austrálsky herec a držiteľ Oscara Russell Crowe aj s rodinou.

Predstaviteľ z hitu Gladiátor sa s rodinou bez okolkov prechádzal po meste, rozdával autogramy a s partnerkou potom nakupoval v obchode so šperkmi. A ,samozrejme, užíval si aj pozornosť a milé reakcie návštevníkov festivalu.

Herečka Alicia Vikander na návšteve v Karlových...
Anna Geislerová pred slávnostným otvorením...
+9Herec Russell Crowe pricestoval na filmový...

Pár hodín pred štartom pricestovala do Karlových Varov aj hlavná ženská hviezda – je ňou švédska herečka a kráska Alicia Vikander. Rovnako ako Crowe, aj ona má na konte Oscara, v zozname filmy ako Lara Croft či Dánske dievča a skutočný hollywoodsky pôvab. Vikanderovú, ktorá dorazila v letnej snehobielej čipkovanej blúzke a džínsoch, ocenia cenou Krištáľový glóbus. Prvé hodiny vo Varoch sa predstavila ako veľmi milá dáma, ktorá rozdáva podpisy a neváha sa fanúšikom prihovoriť.

zväčšiť Herec Russell Crowe pricestoval na filmový... Foto: KVIFF
Russell Crowe Herec Russell Crowe pricestoval na filmový festival v Karlových Varoch.

Do mesta zamierila tiež americká herečka Patricia Clarkson a nechýbajú ani hviezdy domáce. Objektívy už zachytili speváčku Daru Rolins, ktorá mierila do hotela, kde ju čaká príprava na slávnostný večer. Podobne to platí aj pre Pavla Haberu, Annu Geislerovú či Jiřinu Bohdalovú.

Alicia Vikander Čítajte viac Má Oscara aj nálepku novej Angeliny Jolieovej: Krásna Švédka, ktorá príde do Varov, boduje aj štýlom: Tu sú TOP looky

Hviezd na slávnostnom otvorení však bude ešte omnoho viac. Pravda vám prinesie podrobnú fotoreportáž. V aktuálnej galérii si pozrite príchody hviezd pred galavečerom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Alicia Vikander #hviezdy #Dara Rolins #celebrity #Russell Crowe #Karlovy Vary #Pavol Habera

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...