Davy fanúšikov, tlačenica a nadšenie: Južná Kórea vítala Cruisa a jeho krásne kolegyne

Fanúšikovia v Ázii boli vždy povestní svojím nadšením pre prítomné hviezdy. Nebolo to inak ani pri nedávnej návšteve Toma Cruisa v Soule.

02.07.2023 00:00
Tom Cruise Foto: ,
Herec Tom Cruise zažil v Soule vrúcne privítanie.
debata

Americký herec pricestoval do krajiny, aby tam predstavil svoj ostatný film – novinku Mission: Impossible Dead Reckoning. Neprišiel sám, ale aj s vybranými kolegami – sprevádzali ho herečky Hayley Atwell, Vanessa Kirby a Pom Klementieff aj herec Simon Pegg.

Henry Cavill a jeho partnerka Natalie Viscuso Čítajte viac Ešte jedna premiéra a... Zaklínač Cavill dáva zbohom seriálovému hitu. Prednosť má láska, no príde o milióny...

Filmová delegácia mohla zostať celkom prekvapená, keď sa potom stretla zoči-voči nadšenému davu domácich. Fanúšikovia čakali na Cruisa a jeho kolegov niekoľko hodín a atmosféra bola naozaj plná radosti a obdivu.

Režisér Christopher McQuarrie (vpravo) a herec...
Zľava: Režisér Christopher McQuarrie a herci...
+9Herečka Hayley Atwell na juhokórejskej premiére...

Cruise sa v spomenutom filme vrátil v úlohe agenta Ethana Hunta a ako naznačuje trailer, ani tento film nebude mať núdzu o neuveriteľné akčné scény, z ktorých veľkú časť 60-ročný herec nakrúcal osobne a bez pomoci kaskadérov.

zväčšiť Herec Tom Cruise a jeho kolegyňa Hayley Atwell... Foto: SITA/AP, Lee Jin-man
South Korea Film Mission Impossible Dead Reckoning Part One Herec Tom Cruise a jeho kolegyňa Hayley Atwell predstavili v juhokórejskom Soule svoj nový film Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

Len nedávno o práci s Cruisom hovorila aj britská herečka Atwell, ktorá bola údajne krátko jeho partnerkou. Prezradila, že ju kolega vyburcoval k tomu, aby dala zo seba maximum a aj ona absolvovala mnohé nebezpečné scény priamo na pľaci. Výsledok si môžete pozrieť aj v slovenských kinách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #Tom Cruise #Soul #Hayley Atwell

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...