Ďalší 'koniec' pre Sklenaříkovú, ona pre objektívy strúha úsmevy. A nielen to... aha, obliekla si fakt odvážny model

Slovenská rodáčka Adriana Sklenaříková patrí vo Francúzsku medzi najznámejšie televízne tváre. Množstvo fanúšikov zostalo poriadne sklamaných po novinkách, ktoré sa objavili v éteri v utorok.

06.07.2023 00:00
Adriana Sklenaříková Foto:
Slovenská modelka Adriana Sklenaříková sa objavila na módnej šou Stephane Rolland Haute Couture.
debata (4)

Ako informovali francúzske médiá, na televíznych obrazovkách sa po viac ako dekáde končí vysielanie televíznej vedomostnej šou o ľudskom tele Mimoriadne sily ľudského tela, ktorú blondínka moderovala spoločne s profesionálnym lekárom a moderátorom Michelom Cymesom.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Keď príde na nohy, málokto má šancu... Adriana Sklenaříková ukázala svoju pýchu, modelky o polovicu mladšie dostali lekciu

Správy o definitívnom konci šou sa objavili v periodikách a na internete v utorok, dva dni pred odvysielaním novej epizódy. Po nej budú nasledovať už len dve ďalšie a potom bude nadobro koniec. Hoci takéto správy asi nepotešia – ani v prípade, ak niečo robíte naozaj dlho a možno sa vám už trochu projekt zunoval – na rodáčke z Brezna, ktorá pred časom ohlásila tiež koniec manželstva s podnikateľom André Ohanianom, nebolo vidieť ani náznak smútku či roztprčenia.

Archívna galéria
Slovenka Adriana Karembeu v kreácii Yanina...
Britská herečka Naomi Ackie v kreácii Valentino...
+18Carla Bruni na filmovom festivale v Cannes.

Adriana sa v rovnaký deň objavila na módnej prehliadke dizajnéra Stephana Rollanda a jeho novej kolekcie haute couture. S návrhárom opakovane spolupracuje, naposledy sa v jeho šatách objavila na galavečere amfAR v Cannes počas filmového festivalu, ktorý sa konal v máji.

zväčšiť Slovenská modelka Adriana Sklenaříková sa... Foto: Profimedia
Adriana Sklenaříková Slovenská modelka Adriana Sklenaříková sa objavila na módnej šou Stephane Rolland Haute Couture.

Ako inak, aj tentoraz bola magnetom pre objektívy – či už pre svoj vzhľad, majestátnu výšku, ale aj odvážny model. Mama dcérky Niny si na seba obliekla model, v ktorom sa jemný hodváb spájal s tenučkým priehľadným materiálom, ktorý odhaľoval nohy aj ramená. Ani nahá, ani oblečená – tak nejako by sa dal nazvať „look“ slávnej Slovenky, ktorá kedysi kraľovala mólam v Paríži.

zväčšiť Slovenská modelka Adriana Sklenaříková sa tiež... Foto: Profimedia
Adriana Sklenaříková Slovenská modelka Adriana Sklenaříková sa tiež objavila na benefičnej akcii amfAR Gala Cannes 2023.

Trend priehľadných odevov je posledné roky stále populárnejší a dôkazom sú aj celebrity, ktoré sa v takýchto modeloch objavujú. Na týždni módy haute couture sa objavila hneď v jeho úvode aj speváčka a herečka Rita Ora. Bola však o poznanie odvážnejšia než Slovenka. Odhalila naozaj takmer všetko. Viac si pozrite tu.

Česká modelka Simona Krainová a jej manžel...
Topmodelka Denisa Dvořáková a jej partner Filip...
+7Topmodelka Pavlína Pořízková prišla s partnerom...
Aj slovenská modelka Andrea Verešová sa...
Herečka Jana Plodková sa podpísala na fľašu...
+30Herec Ivan Trojan sa s nadšením zapojil do...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Televízia #Adriana Sklenaříková #haute couture #Adriana Karembeu

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...