Kostkovú na premiére obletovali dvaja slovenskí muži! Manžela Nvotu vystriedal Maštalír, ako im to ladí?

U našich českých susedov sa konala slávnostná premiéra novinky slovenského režiséra Braňa Mišíka s názvom Nikdy nehovor nikdy.

25.07.2023 13:00
Tereza Kostková Foto:
Tereza Kostková a jej manžel Jakub Nvota na pražskej premiére filmu Nikdy nehovor nikdy.
debata (1)

Hlavné úlohy vo filme stvárňujú Tereza Kostková a Tomáš Maštalír a na červenom koberci nechýbali. Pôvabná česká herečka tak pred objektívmi „poletovala“ medzi dvoma mužmi. Do kina ju sprevádzal jej slovenský manžel, režisér Jakub Nvota, následne ho po boku herečky vystriedal jej filmový partner, Tomáš Maštalír. Nechýbala ani ďalšia ženská hviezda novinky, česká herečka Lenka Krobotová.

zväčšiť Tereza Kostková, Tomáš Maštalír a Lenka... Foto: Profimedia
Tereza Kostková, Tomáš Maštalír a Lenka Krobotová Tereza Kostková, Tomáš Maštalír a Lenka Krobotová na pražskej premiére filmu Nikdy nehovor nikdy.

Filmová novinka je dôkazom, že všetko zlé môže byť skutočne aj na niečo dobré. Naďu (Tereza Kostková) a Petra (Tomáš Maštalír) stretávame v čase rozpadu ich manželstiev. Ich nevinná zrážka áut má za následok, že začnú na seba narážať aj v bežnom živote…

46-ročná Kostková patrí k najvychytenejších českým hviezdam, na konte má mnoho spoluprác, pri niektorých jej tvorcovia pred kamerami dopriali aj slovenských manželov či milencov. Aktuálne to je práve Tomáš Maštalír.

Tereza Kostková, Tomáš Maštalír a Lenka...
Jana Bernášková na pražskej premiére filmu...
+6Štěpánka Duchková na pražskej premiére filmu...

Maštalírova manželka Kristína sa síce v Prahe na premiére neobjavila, o ženskú spoločnosť ale herec núdzu nemal. Popri spomínaných hercoch si večer vychutnali aj ďalšie známe tváre – herečka Jana Bernášková, známa najmä zo seriálu Českej televízie Vyprávěj. Prišiel aj režisér novinky Braňo Mišík, herec Antonín Kracík či moderátorka Štěpánka Duchková (galéria vyššie).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Tereza Kostková #Nikdy nehovor nikdy

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...