50-ka ju nezastaví, krásna Beckinsale si trúfla na odvážny model... a čo prirodzené starnutie? Botox vraj nikdy nemala

Len pred pár týždňami oslavovala okrúhle jubileum, v prípade britskej herečky Kate Beckinsale sa však číslo v jej dátume narodenia zdá byť priam neuveriteľné.

08.09.2023 00:00
Kate Beckinsale Foto: ,
Herečka Kate Beckinsale na podujatí amfAR, ktoré sa konalo v rámci 80. ročníka filmového festivalu v Benátkach.
debata

Hviezda hitovej série Underworld sa pred pár dňami objavila v zozname hostí na benefičnej večeri amfAR v Benátkach. A opäť dokázala, že patrí medzi najpôvabnejšie zástupkyne svojej generácie v Hollywoode.

Kate Beckinsale Čítajte viac Čím staršia, tým zvodnejšia! Krásna Kate Beckinsale oslávila 50, pozrite si jej 15 TOP momentov z červeného koberca

Päťdesiatročná Kate stavila na model čiernej večernej kreácie Georges Chakra z priehľadného materiálu, ktorú lemovali výrazné zlaté detaily na rukávoch aj leme šiat. Pod nimi mala potom oblečené zlaté body, ktoré skrylo iba najnutnejšie a nechalo vyniknúť Beckinsaleovej príťažlivé nohy a udržiavanú figúru.

Herečka Kate Beckinsale na podujatí amfAR,...
Farhana Bodi pózuje fotografom na podujatí amfAR.
+14Modelka a infleuncerka Rose Bertram pózuje...

Hviezda, ktorá vyzerá podľa niektorých až príliš dobre vo svojom veku, len nedávno vysvetľovala, ako to v jej prípade je so zásahmi plastických chirurgov. Mnohých prekvapilo, že poprela takmer všetky zásahy. „Žiadne zlaté nite, žiaden lifting, botox ani žiadna operácia nosa alebo výplne,“ napísala na sociálnej sieti v odpovedi jednej fanúšičke.

zväčšiť Herečka Kate Beckinsale na podujatí Fashion... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Kate Beckinsale Herečka Kate Beckinsale na podujatí Fashion Trust U.S. Awards, ktoré sa konalo v Los Angeles.

Beckinsale uviedla, že pravidelne absolvuje masáže tváre na podporu kolagénu, plazmové injekcie a mikroihličkovanie pre napnutie a prekysličenie pokožky. „Skúsila by som možno laser, ale trochu sa bojím. Doteraz som to neurobila,“ uviedla tiež herečka.

Herečka Kate Beckinsale na akcii Screen Actors...
Herečka Kate Beckinsale na filmovej premiére v...
+12Herečka Kate Beckinsale na podujatí magazínu...

Na jej profile sa okamžite rozpútala diskusia a mnohí sledovatelia ju obvinili, že klame. Hviezda sa voči tomu tvrdo ohradila a zdôraznila, že nemá žiadne výplne, nepoužíva botox a nemá plastickú operáciu. Dôvod, prečo vraj nemá botox, je syndróm, ktorý spôsobuje alergické reakcie na jej tvári a tele. Kate Beckinsale má vraj strach, ako by na botulotoxínové injekcie jej telo zareagovalo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #róba #šaty #botox #amfar #Kate Beckinsale #Georges Chakra

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...