Ani štipku! Pamela Anderson poriadne prekvapila. Na ostrosledovanú akciu prišla bez mejkapu... A výsledok? Krásna

Výrazné obočie, silná kontúrka na perách a veľa bronzeru - ortodoxní fanúšikovia Pamely Andersonovej si dobre pamätajú túto podobu slávnej sexbomby. Stále však dokáže prekvapiť.

08.09.2023 00:00
pamela1999 Foto:
Herečka a modelka Pamela Anderson na zábere z roku 1999.
debata

Na akcii značky Pandora, ktorá sa konala v New Yorku, sa kanadská rodáčka a hviezda hitového seriálu Pobrežná hliadka objavila celkom inak. Bez mejkapu a nánosov líčidiel. Na otázku, prečo tak urobila, odpovedala pre televíziu portálu EW jednoducho. „Deväťdesiate roky boli deväťdesiate roky a dnes sa píše rok 2023. Rada robím veci inak a vnímam to, že som otvorila novú kapitolu môjho života,“ vysvetlila plavovláska.

Herečka Pamela Anderson prišla na podujatí...
Herečka Pamela Anderson prišla na podujatí...
+19Herečka Pamela Anderson a jej dvaja synovia...

Andersonovú sprevádzali obaja synovia – Brandon aj Dylan Leeovci, ktorých má hviezda so slávnym rockerom a exmanželom Tommym Lee. O ich vzťahu sa objavil pred časom na streamovacej platforme Netflix aj dokument, ktorý predstavil celú rodinu v inom svetle a herečka po ňom získala množstvo nových priaznivcov.

zväčšiť Herečka Pamela Anderson prišla na podujatí... Foto: Profimedia
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson prišla na podujatí Pandora Celebrates Lab Grown Diamonds, prišla bez mejkapu.

Ako však nedávno naznačila, neznamená to pre ňu, že by sa znovu vracala do svetiel objektívov a striedala jednu spoločenskú akciu za druhou. Práve naopak, Anderson si vraj omnoho viac užíva návrat ku svojim koreňom a žije v dome na brehu jazera, ktorý kúpila neďaleko rodného mesta.

World Premiere of "Pamela, a love story" Čítajte viac Mama mohla zarobiť milióny, všetko by bolo inak, vyhlásil syn Pamely Andersonovej o slávnom sex-videu

Herečka však neodmietla práve ponuku spoločnosti Pandora, ktorá ju oslovila na účinkovanie v reklamnej kampani. Spoločnosť v nej jej opäť robia aj obaja synovia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #Pamela Anderson #líčenie #mejkap #podoba

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...