Hviezdy na cenách MTV súperili, ktorá ukáže viac. Bolo to za čiarou... Byť sexy a vkusná? To zvládla úchvatná Selena, Shakira či Olivia Rodrigo

Hviezdy hudobného priemyslu pritiahol v utorok večer do New Yorku galavečer hudobnej stanice MTV. Na vyhlásení cien za najlepšie videoklipy sa objavili naozaj aj tie najväčšie mená brandže. A aká bola móda?

13.09.2023 10:00 , aktualizované: 11:19
debata
Speváčka Selena Gomez bola neprehliadnuteľná v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Selena Gomez Speváčka Selena Gomez bola neprehliadnuteľná v kreácii Oscar de la Renta.

Pri hudobných podujatiach sme si už zvykli, že provokácia hrá veľmi veľkú úlohu pri výbere garderóby. A utorňajší večer to potvrdil niekoľkokrát. Speváčka Karol G sa napríklad objavila v priehľadnej róbe Ashi Studio Couture, ktorá neskryla takmer nič. Obnažený dekolt chránili len telové nálepky a zvyšok zase miniatúrne nohavičky.

Speváčka Olívia Rodrigo v kreácii Ludovic de...
Brazílska diva Anitta v kreácii Schiaparelli...
+31Raperka Megan Thee Stallion prišla v modeli...

Ešte odvážnejšie však boli dámy Tinashe a Doja Cat. Druhá menovaná stavila na sieťovaný model šiat Monse, pod ktorými sa odvážne črtalo poprsie bez akýchkoľvek poistiek. Sociálne siete museli dokonca snímky hviezdy na intímnych miestach rozmazať, keďže takéto zobrazenia nie sú na nich povolené. Tinashe zašla ešte ďalej, keď si na seba vzala sieťované šaty, pod ktorými nemala bielizeň vôbec žiadnu (foto v galérii). Namiesto nej jej poslúžila čierna páska, ktorou si prelepila hrudník aj lono.

zväčšiť Speváčka Doja Cat sa obliekla do kreácie Monse. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Doja Cat Speváčka Doja Cat sa obliekla do kreácie Monse.

Našťastie, červený koberec na MTV Video Music Awards ponúkol aj módu, ktorá nestojí na tom, koľko toho nositeľka ukáže. Napríklad speváčka Taylor Swift, ktorá uplynulé mesiace triumfovala s koncertnou šou ERA World Tour, vyzerala očarujúco a rafinovane v kreácii Versace. Na šaty od rovnakej značky, akurát zo zlatých kamienkov stavila kolumbijská rodáčka Shakira. Vyzerala sexy, ale nie nevkusne. Práve naopak, veľmi príťažlivo.

zväčšiť Speváčka Shakira oblečená v kreácii Versace. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Shakira Speváčka Shakira oblečená v kreácii Versace.

Metalický lesk dominoval aj jednej z najlepšie oblečených dám večera – speváčke Olivii Rodrigo, ktorá si obliekla úchvatný model Ludovic de Saint Sernin s tisíckami krištálov našívaných na látkovom podklade.

zväčšiť Speváčka Olívia Rodrigo v kreácii Ludovic de... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Olívia Rodrigo Speváčka Olívia Rodrigo v kreácii Ludovic de Saint Sernin.

Prehliadnuť nebolo možné ani speváčku Selenu Gomezovú, ktorú do šiat pošívaných kvetinovým reliéfom z červených flitrov na telovom podklade obliekol ateliér Oscar de la Renta. Hviezda seriálu Iba vraždy v budove, ktorá sa nedávno prihlásila novým singlom Single Soon, bola vskutku očarujúca. Viac si pozrite v našej bohatej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Shakira #Taylor Swift #MTV Video Music Awards #Tinashe #Doja Cat #Olivia Rodrigo

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...