Jedna ženská hviezda Dunaja za druhou, najkrajšia Slovenka aj očarujúca Češka Křenková! Aký bol večer filmových nadšencov?

Kristína Svarinská, Sarah Arató či Petra Dubayová, Miss Slovensko Sophia Hrivňáková, česká hviezda Eliška Křenková a ďalšie známe tváre si nenechali ujsť večer v znamení skvelých filmových zážitkov.

23.09.2023 00:00
dubayová Foto:
Herečka Petra Dubayová.
debata

Slovensko sa vo štvrtok večer dočkalo prvého megaplexu. Do nových rozšírených priestorov Eurovea pribudlo 17 kinosál a jedinečný VIP koncept, ktorý si vyskúšali herci, speváci aj influenceri. Slávnostnú červenú pásku prestrihla jedna z najobsadzova­nejších slovenských herečiek, Kristína Svarinská (video nižšie). Ako počas večera prezradila, na filmové plátna príde v období Vianoc česká novinka s názvom Lieta v tom. „Mojím filmovým partnerom v snímke je Kryštof Hádek, z čoho mám obrovskú radosť, ide o veľmi milé a príjemné komediálne dielo,“ povedala. A pre tých, ktorí si pamätajú skvelý film Jakuba Kronera Lóve, je tu takisto dobrá správa. „Všetci dúfame, že budúci rok sa do kín dostane pokračovanie filmu Lóve, ktoré k divákom príde po takmer trinástich rokoch,“ dodala Svarinská, ktorá si v snímke z roku 2011 zahrala spolu s Michalom Nemtudom.

Pozrite si video pre TV Pravda s hviezdami Dunaja či s Miss Slovensko

Video

A hoci na filmové novinky sú zvedaví nielen jej fanúšikovia, ale aj ona sama, predsa len má svoje „stálice“, ku ktorým sa vracia so železnou pravidelnosťou dlhé roky. „Milujem film Pretty Woman, je to moja srdcovka už od malička a prvý film, ktorý mi napadne. Ale vraciam sa aj k mnohým českým filmom, jasné, sú to napríklad slávne Pelíšky,“ prezradila pre TV Pravda (vyššie).

zväčšiť Do nového megaplexu zavítala aj herečka... Foto: Cinema City
svarinská Do nového megaplexu zavítala aj herečka Kristína Svarinská, ktorá prestrihla pásku.

Pozvaných hostí počas večera svojím kabaretným vystúpením očarila Lucia Siposová, ktorá je takisto súčasťou seriálového hitu Dunaj, k vašim službám. Gabika Škrabáková, Filip Jančík, Jakub Gogál a ďalší si nenechali ujsť večer v znamení filmových zážitkov, počas večera si užili v nových kinosálach snímky ako Moja tučná grécka svadba 3, Prízrak v Benátkach, Expendables 4, Bod Obnovy, Tvorcu či film Úsvit. Práve herci zo spomínanej českej novinky Úsvit sa objavili aj na červenom koberci. Do kamier sa tak usmievala jeho hlavná predstaviteľka, česká herečka Eliška Křenková. Spoločnosť jej robil slovenský kolega Ján Jackuliak, režisér Matěj Chlupáček či producent Rasťo Šesták. Sympatická Křenková, ktorú diváci poznajú aj zo seriálového hitu Českej televízie Vyprávěj, zvolila na premiéru čierne šaty v dĺžke maxi – pozrite si vo videu vyššie.

Film Úsvit mal svoju svetovú premiéru v hlavnej súťaži na festivale v Karlových Varoch a vyslúžil si mimoriadne pozitívne reakcie nielen od domácich, ale aj zahraničných médií. Producent Rasťo Šesták z DNA Production o novinke povedal: "Príbeh filmu Úsvit delí od dneška takmer storočie a napriek tomu je až príliš aktuálny. Odohráva sa v čase, keď jeho aktéri ešte nevnímali blížiacu sa vojnu, ale, naopak, v malom meste sa tešili z úspechov fabriky, ktorú budovali. Vidíme ľudí, ktorí sa snažia porozumieť svetu, ktorý sa mení pred ich očami a reagovať na to, s čím sa predtým osobne nikdy nestretli – viac tu.

zväčšiť Do nového megaplexu zavítali herci a tvorcovia... Foto: Cinema City
úsvit Do nového megaplexu zavítali herci a tvorcovia novinky Úsvit.
Jana Majeská v seriáli Dunaj, k vašim službám.
Zdena Studenková v seriáli Dunaj, k vašim...
+20Kristína Svarinská v seriáli Dunaj, k vašim...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eliška Křenková #Sarah Arató #seriál Dunaj k vašim službám #megaplex

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...