V priehľadných šatách ukázala veľa, ale v reklame... krásna Talianka nie je žiadna hanblivka, len kabelka a ona ako Eva z raja

Jedna z najslávnejších talianskych modeliek Bianca Balti veľmi dobre vie, ako rozvíriť pokojné hladiny šoubiznisu. Podarilo sa jej to aj nedávno na vyhlásení cien udržateľnej módy v Miláne.

02.10.2023 00:00
Bianca Balti Foto: ,
Talianska topmodelka Bianca Balti na vyhlásení cien v Miláne.
debata

Rodáčka z talianskeho Lodi patrila medzi pozvaných hostí, ale aj spriatelené celebrity. Už roky sa snaží angažovať v enviromentálnej sfére a podporovať módu, ktorá je udržateľná a minimalizuje svoje negatívne vplyvy na planétu.

Kate Moss Čítajte viac Nahá kráska v zakázanej reklame aj zajačik z Playboya? Slávna supermodelka provokovať neprestáva ani pred 50-kou

Možno by sa hodilo v tomto smere zažartovať otázkou, aká je vlastne móda, ktorá nepôsobí negatívne na svet? Predsa žiadna. A v tomto duchu môžeme žartovať ďalej. Balti totiž toho naozaj na seba veľa neobliekla, keď si vyrazila na slávnostný galavečer.

zväčšiť Bianca Balti  na otváracom ceremoniáli 80.... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Italy Venice Film Festival 23 Opening Ceremony Carpet Bianca Balti na otváracom ceremoniáli 80. ročníka MFF v Benátkach a premiére snímky 'Comandante'.

Čierna kreácia, v ktorej 39-ročná modelka dorazila pred objektívy, bola z jemného priehľadného materiálu a jasne odhaľovala obnažené krivky nositeľky. Mama dcérky Matilde si síce pod šaty obliekla čierne nohavičky s vysokým pásom, smerom nahor od neho už však bielizeň chýbala. A obnažený dekolt ešte zvýrazňovala štrasová podprsenka.

Bianca Balti v modeli Dolce & Gabbana na...
Bianca Balti  na otváracom ceremoniáli 80....
+5Modelka Bianca Balti dorazila v kreácii Dolce &...

Pre známu modelku a jednu z kultových tvárí značky Dolce & Gabbana to však nie je ani zďaleka odvážna prezentácia. Len pred pár mesiacmi sa totiž Balti objavila aj v módnej reklamnej kampani na novú kabelku z dielne Etro. V hlavnej úlohe je síce práve kožená taška, ktorú značka uviedla na trh. Pózuje s ňou celkom nahá Bianca, ktorá si v rozmanitých uhloch a záberoch chráni svoje intímne partie kúskom luxusného výrobku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ETRO (@etro)

Bianca Balti odštartovala svoju kariéru v modelingu pred bezmála dvadsiatimi rokmi, pričom za posledné roky sa v rodnom Taliansku zaradila už do skupiny celebrít a hviezdnych ambasádoriek. Naposledy sa predvádzala aj na červenom koberci filmového festivalu v Benátkach. Viac foto nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #luxus #móda #priehľadné šaty #Bianca Balti

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...