Jej zábery v bikinách obleteli svet, Škrtelova manželka Barbora uchvátila aj na premiére: Pozrite sa na ten luxusný vzhľad

Pozornosť sa krúti častejšie okolo jej manžela. V posledných dňoch - a vlastne aj v tých budúcich - to bude určite aj kvôli novému filmu. Na jeho premiére však bola za hviezdu Barbora Škrtelová.

29.09.2023 13:59
Martin Škrtel, Barbora Škrtelová Foto:
Martin Škrtel prišiel na premiéru dokumentu o sebe s manželkou Barborou a synom Matteom.
debata (1)

Manželka známeho slovenského športovca, bývalého profesionálneho futbalistu Martina Škrtela, sprevádzala svoju mužskú polovičku na tohtotýždňovú slávnostnú premiéru v Bratislave.

Martin Škrtel, foto z filmu Čítajte viac Nevedel ani ceknúť po anglicky a v šatni sa hanbil. Ako chlapec z Ráztočna dobyl Liverpool

Barbora sa síce zvyčajne drží v úzadí a necháva pozornosť médií smerovať k svojmu manželovi Martinovi (teda, ak ich náhodou naodfotia paparazzovia ako v roku 2014, keď sa slovenská rodáčka objavila v bikinách na pláži). Na kinopremiére dokumentu s názvom Martin Škrtel: Buď alebo to však nebolo celkom možné.

Raper a najnovšie už aj herec Patrik Rytmus...
Bývalý futbalový reprezentant Róbert Tomaschek.
+10Bývalý futbalový reprezentant Marek Sapara s...

Tmavovláska, s ktorou tvorí Martin Škrtel dvojicu už pätnásť rokov, stavila na spojenie príťažlivého topu s výrazným výstrihom a košíkovým zvýraznením poprsia, ktoré doplnila tmavou denimovou sukňou. Luxusné boli najmä doplnky, okrem lodičiek to bola napríklad kabelka luxusnej talianskej značky Bottega Veneta v zlatej farbe a tiež hodinky na zápästí. Ich cena? Pokojne rátajte sumu nad 10-tisíc eur.

zväčšiť Barbora Škrtelová na zábere z Miami v roku... Foto: Profimedia/MAVRIXONLINE.COM
Barbora Škrtelová Barbora Škrtelová na zábere z Miami v roku 2014. Jej paparazzovské zábery vtedy obleteli aj mnohé svetové médiá.

Spoločnosť spokojnému manželskému páru, ktorý si áno povedal pred jedenástimi rokmi v roku 2012, robil aj syn Matteo. Na premiére sa objavili aj bývalí futbalisti Robert Vittek, Marek Sapara, Filip Hološko, Róbert Tomaschek alebo futbalový tréner Vladimír Weiss st. Mnohí z nich s pôvabnými polovičkami. Viac si pozrite v galérii.

Pozrite si tiež: Galéria z vyhlásenia cien The Albies plná hviezd
Raper a najnovšie už aj herec Patrik Rytmus...
Bývalý futbalový reprezentant Róbert Tomaschek.
+10Bývalý futbalový reprezentant Marek Sapara s...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #futbal #luxus #Martin Škrtel #dokument #Barbora Škrtelová #Bottega Veneta

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...