Selfie? Aj ja tam chcem byť... Studenková si užila premiéru s kolegami. Prišla Pecháček aj Kovalčiková, pozornosť si ukradla neznáma kráska

Po čase do domácich kín prichádza opäť domáci film, teda presnejšie - snímka, ktorá vznikla v koprodukcii niekoľkých krajín. Medzinárodná bola aj jej slávnostná premiéra.

11.10.2023 07:26
debata (3)
zväčšiť Herci a tvorcovia z filmu A máme, čo sme chceli... Foto: BONTONFILM
A máme, čo sme chceli, Judit Pecháček Herci a tvorcovia z filmu A máme, čo sme chceli na bratislavskej premiére. Na snímke zľava: Jan Budař, Jana Kovalčiková, Dávid Hartl, Rachel Kramer, Judit Pecháček a Daniel Fischer.

V jednom z bratislavských multiplexov sa konala premiéra filmu A máme, čo sme chceli – rodinnej tragikomédie inšpirovanej skutočným príbehom. Režisérom tohto celovečerného hraného debutu je Michal Kunes Kováč, a vznikol v koprodukcii medzi Slovenskom a Kanadou, aj s výdatnou pomocou českých hercov.

jana kovalčíková, možné je všetko, Čítajte viac Jana Kovalčiková: Keď politici rozhodujú o našich telách, cítim sa ako malá žena

Film sleduje príbeh rodiny, ktorá sa musí vysporiadať so svojou minulosťou, a zároveň ponúka paralelu k rozdeleniu dvoch národov, Čechov a Slovákov. Téma dôležitá a zaujímavá bola tak lákadlom pre množstvo pozvaných hostí, známych tvárí aj bežných divákov.

Herečka Judit Pecháček.
Herečka Zdena Studenková s partnerom...
+25Herec Ady Hajdu mieri do kinosály na premiéru...

Samozrejme, chýbať nemohli najmä tí, ktorí si vo filme zahrali a budú naň lákať aj svojimi tvárami do kina. Na slávnostnej premiére sa objavila populárna herečka Jana Kovalčiková, Anka Šišková, Judit Pecháček či česká hviezda Eva Holubová. Fotografom pózovali spoločne s kolegami Adym Hajdu a Danielom Fischerom či Dávidom Hartlom a českým hercom Janom Budařom.

zväčšiť Herečka Zdena Studenková s partnerom... Foto: BONTONFILM
Zdena Studenková s partnerom Branislavom Kostkom Herečka Zdena Studenková s partnerom Branislavom Kostkom si zapózovali aj so scenáristom Tomášom Dušičkom.

Po oficiálnej časti prišiel čas aj na zábavu a párty sa niesla v naozaj uvoľnenej a dobrej nálade. Svojich kolegov prišla podporiť aj herečka Zdena Studenková, ktorá si v dobrej nálade zapózovala pri stole aj so spoluscenáristom Tomášom Dušičkom a zabávala sa s Adym Hajdu a Evou Holubovou. Dokonca v jednom momente to vyzeralo, že by sa rada dostala aj na „selfie“, ktoré si robil Hajdu s jej českou kolegyňou (foto v galérii).

Daniel Fischer Čítajte viac Herec Daniel Fischer: Dobrovoľne by som s režimom nespolupracoval. Žiť v totalite musí byť nesmierne náročné

Zástupcovia mladšej hereckej generácie ako Judit Pecháček či Daniel Fischer si zase užili večer v spoločnosti svojich kolegov a kolegýň, ktorí ich na premiéru prišli podporiť. Napríklad Anna Jakab Rakovská či Dominika Kavaschová.

zväčšiť Herečka Jana Kovalčiková s režisérom Michalom... Foto: Profimedia
812474607 Herečka Jana Kovalčiková s režisérom Michalom Kunesom Kováčom prichádzajú na premietanie.

Pozornosť počas večera nepochybne pútala aj príťažlivá a veľmi štýlová mladá dáma, ktorá sa objavila v zostave domácich hercov. Reč je o americko-kanadskej herečke Rachel Kramer, rodáčke z amerického Bostonu, ktorá však vyrastala v Kanade a ktorá si vo filme tiež zahrala. A na jeho premiére vyzerala aj „najhollywood­skejšie“ – v čiernych elegantných šatách s efektom naznačenej bielej podprsenky, ktorá bola vlastne ramienkami šiat. Viac už si pozrite v našej bohatej galérii.

Žiť v totalite musí byť nesmierne náročné, povedal Daniel Fischer
Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Zdena Studenková #Eva Holubová #Jana Kovalčiková #Judit Pecháček #A máme #čo sme chceli #Rachel Kramer

+ Začnite deň vďačnosťou za malé veci, prinesie to šťastie do života.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Stanovenie konkrétnych cieľov na každý deň...