Jedna plastiky odmieta, druhej vraj skrášlili aj kolená, ale pozrite sa... veď Salma Hayek s Demi Moorevou sú ako dvojičky

Na nedávnej umeleckej akcii, výstave a dražbe Frequency v Los Angeles sa objavilo niekoľko hviezdnych hostí. Nechýbala medzi nimi ani mexická herečka Salma Hayek.

06.11.2023 00:00
Salma Hayek (vľavo) a Demi Moore Foto:
Herečky Salma Hayek (vľavo) a Demi Moore na podujatí FREQUENCY Exhibition v Los Angeles, ktorej hostiteľom bol Hayekovej brat Sami Hayek pre aukčnú spoločnosť Christie's.
debata

Hviezda filmu Frida dorazila celkom logicky. Prišla totiž podporiť svojho mladšieho brata Samiho, ktorý pracuje v umeleckej brandži a bol hostiteľom podujatia pre aukčnú spoločnosť Christie's.

Jana Bernášková Čítajte viac Máte číslo 67, za vami 100 ďalších, musíte do plaviek a predstierať, že milujete minerálku... také konkurzy sú tvrdé, priznala česká herečka

Päťdesiatsedemročná hviezda neprišla sama, ale v spoločnosti manžela Francoisa Henriho Pinaulta. A už tradične vyzerala očarujúco.

Herečky Salma Hayek (vľavo) a Demi Moore na...
Herečka Salma Hayek na podujatí FREQUENCY...
+19Americká herečka Demi Moore na módnej...

Tmavovláska s mexickou krvou v žilách však nebola jedinou reprezentantkou hollywoodskej generácie zrelých žien, ktoré sa na akcii objavili. Pozvanie prijala aj Demi Moore, o tri roky staršia hviezda hitov Charlieho anjeli či Duch.

zväčšiť Herečka Salma Hayek na podujatí FREQUENCY... Foto: Profimedia
Salma Hayek Herečka Salma Hayek na podujatí FREQUENCY Exhibition v Los Angeles, ktorej hostiteľom bol jej brat Sami Hayek pre aukčnú spoločnosť Christie's.

Dvojica sa nadšene zvítala a dokonca si spolu zapózovali aj pre fotografov. Pri spoločných záberoch nejednému napadlo, že mexická rodáčka a americká herečka pôsobia tak trochu ako dvojičky. Rovné havranie kadere splývajúce po plecia, pleť takmer bez vrások a mladistvý vzhľad – to ich jednoznačne spája.

Ivana Chýlková Čítajte viac Máme spolu 112 rokov, vtipkovala Chýlková po vyradení zo Stardance: Keď prišla na sobotňajšiu šou, všetkým padli sánky...

V prístupe ku kráse však nemôžu byť rozdielnejšie. Zatiaľ čo Salma Hayek zaryto vyhlasuje, že odmieta zásahy plastického chirurga a nepoužíva dokonca ani botox na vyplnenie vrások, jej americká kolegyňa je svojim pozitívnym vzťahom k úpravám známa.

zväčšiť Herečka Demi Moore v kreácii Schiaparelli na... Foto: Profimedia
Demi Moore Herečka Demi Moore v kreácii Schiaparelli na podujatí FREQUENCY Exhibition v Los Angeles, ktorej hostiteľom bol Hayekovej brat Sami Hayek

Už dávnejšie podstúpila Demi Moore úpravu poprsia (nechala si ju urobiť pred filmom Striptíz), facelifting či napríklad aj liposukciu vonkajších a vnútorných stehien a brucha, píšu viaceré médiá. O Mooreovej sa dokonca hovorilo aj v súvislosti s estetickou úpravou kolien, vraj sa jej nezdali dosť pekné a v roku 2012 jej mali z nich odstrániť prebytočnú kožu a skrášliť ich tvar. Pravidelne vraj tiež chodí na kolagénové injekcie a aplikáciu botolotoxínu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Salma Hayek #plastika #Demi Moore #dvojičky #rozdiel

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...