Úsmevy bokom, vystriedala ich vážnosť v tvári princeznej Kate: Počas smutného dňa nezabudla ani na... odpoveďou je šperk

Zvyčajný úsmev a rozžiarenú tvár vystriedala vážnosť. Na nedeľňajšom spomienkovom ceremoniáli v rámci osláv Remembrance Day sa princezná Kate postavila vedľa kráľovnej Camilly, aby si pripomenuli padlých vojakov.

13.11.2023 07:06
Britská princezná Kate Foto: ,
Britská princezná Kate počas slávnostného ceremoniálu na pripomienku vojakov Remembrance Sunday.
debata

Manželka budúceho britského kráľa po boku tej súčasnej boli obe odeté do čiernej farby (na znak rešpektu), hlavy zakryté klobúkmi a na odevoch nechýbali ani vlčie maky. Tie symbolizujú prejav úcty k padlým, ktorí zomreli počas prvej svetovej vojny a iných konfliktov.

Princezná Kate Čítajte viac Prilba, maskáče, na obrnenom aute skoro ako Rambo: Kým William žúroval s hviezdami, princezná Kate ohúrila vojakov: Šlo jej to ako po masle...

Pozornosť na vážnej princeznej Kate aj tento rok vyvolali práve spomienkové „brošničky“. Mama troch detí a manželka princa Williama ich totiž už niekoľko rokov nosí hneď tri pripevnené na chlope saka, kabáta či šiat. Aj britská tlač sa zaujímala o to, aký je dôvod, že princezná z Walesu každoročne predvedie takýto symbolický počet.

Princezná Kate z Walesu sa zúčastnila na...
Zľava: Birgitte, vojvodkyňa z Gloucesteru,...
+6Kráľovná Camilla a princezná Kate spoločne na...

Ako píše magazín HelloMagazine.com., jedna teória hovorí, že členovia kráľovskej rodiny nosia viacero brošní na počesť členov rodiny, ktorí bojovali a zomreli vo vojnách. Keďže prababička Kate, kedysi Catherine Middletonovej, mala troch bratov, ktorí boli zabití v akcii počas prvej svetovej vojny, majú byť maky symbolom každého z nich. Palác však podobné tvrdenie nikdy nepotvrdil.

Britská kráľovná Camilla (vľavo) a princezná... Foto: SITA/AP, Toby Melville
Britain Remembrance Sunday Britská kráľovná Camilla (vľavo) a princezná Kate počas slávnostného ceremoniálu na pripomienku vojakov padlých v službe a v boji, ktorý každoročne pripomína Remembrance Day.

Na 41-ročnej princeznej Kate tento rok zaujal ešte jeden detail – vôbec prvýkrát sa na verejnosti objavila s perlovými náušnicami, ktoré boli kedysi majetkom kráľovnej Alžbety II. a ktoré jej stará mama jej manžela venovala po ich svadbe.

Project Healthy Minds' World Mental Health Day Festival Čítajte viac Z členky britskej kráľovskej rodiny televízna hviezda? Áno, všetko k tomu smeruje, ale reč nie je o Meghan

Vážnosť a smútok v tvárach členov kráľovskej rodiny sa počas slávnostného dňa Remembrance Day takpovediac očakáva. Tohtoročné oslavy sú v poradí druhé, ktoré prebehli bez účasti zosnulej kráľovnej Alžbety II. a to je pravdepodobne tiež dôvod, prečo je pre viacerých členov rodiny Remembrance Day veľmi nostalgickým dátumom. Kate s odkazom na obľúbenú kráľovnú je toho dôkazom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II. #princezná Kate #Remembrance Day

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....