O toto ste prišli, bratia Česi: Rošková ako kráska v červenej ozdobila tanečnú šou. Nebola jediná - aha, Krajčo si trúfol na...

Víkendové dianie v tanečnej šou StarDance sa nieslo v znamení vypadnutia ďalšej favoritky, speváčky Terezy Maškovej. Medzi pozvanými hosťami však udrela do očí aj prítomnosť ďalšej dámy, ktorá už musela dať šou zbohom. A tiež jej červeného looku.

13.11.2023 17:49
Stardance XII Foto:
Tanečnica Dominika Rošková a spevák a herec Richard Krajčo.
debata (2)

Slovenka Dominika Rošková, tanečná partnerka speváka a herca Richarda Krajča, sa spoločne s ním objavila na sobotňajšom súťažnom večere. A ak sa kedysi hovorilo o slávnych čiernych koktejlkách princeznej Diany ako o „šatách pomsty“, tak v prenesenom význame toto označenie môžeme použiť aj na podobu a model pôvabnej slovenskej rodáčky.

Tereza Mašková (speváčka) a Daniel Kecskeméti...
Iva Kubelková  v piatom kole StarDance.
+9Iva Kubelková (moderátorka) a Martin Prágr  v...

Dominika Rošková bola skutočný magnet a aj napriek tomu, že už ju diváci neuvidia na tanečnom parkete po boku Krajča, jej prítomnosť v sobotu bola jasným odkazom – českí diváci prišli o jednu z najpríťažli­vejších tvárí súťaže.

Iva Kubelková Čítajte viac Takto vyzerá láska blízkych: Kubelková ukázala pôvabné dcéry, Krajčo celú rodinu a miláčik divákov? Cukrára Maršálka podporil manžel

Model večerných šiat značky Anamé, ktoré si na seba Rošková vzala (ako vysvetlila na svojom Instagrame, bol to styling na poslednú chvíľu), len zvýraznil jej príťažlivý zjav a sexepíl.

zväčšiť Slovenská tanečnica Dominika Rošková a jej... Foto: Profimedia
Dominika Rošková a jej partner Adam Rehák Slovenská tanečnica Dominika Rošková a jej partner Adam Rehák.

V tanečnej dvojici, ktorú ešte predminulú sobotu vyradili najnižší počet bodov, tvorený hlasmi poroty a divákov, však nebola Slovenka jediná, kto zaujal. Aj 47-ročný Krajčo sa totiž po svojej účasti v StarDance zjavne trochu viac odviazal. So súťažou lúčil v priehľadnom tričku a koženej bunde, tentoraz dorazil v smokingovom saku, no priehľadný top zostal. Zdá sa, že trojnásobný otec si naplno užíva formu, ktorú mu nepochybne vylepšil aj tanec. A asi tak trochu chce, aby si ju užili aj diváci.

Josef Maršálek Čítajte viac Babky dôchodkyne vás milujú, ale... Hejteri si koniec vety vychutnali. Koho postup v českom StarDance vzbudzuje najväčšie vášne?

Po ostatnom sobotňajšom kole zostali v tanečnej šou už len šiesti celebritní súťažiaci. Okrem hercov Darija Pavlovičovej a Mareka Adamczyka je to aj moderátorka Iva Kubelková, dvojica profi športovcov – snouboardistka Eva Adamczyková a vodný slalomár Vavřinec Hradílek a cukrár Josef Maršálek.

Richard Krajčo a Dominika Rošková a ich čača.
Richard Krajčo (spevák a herec) a Dominika...
+13Spevák a herec Richard Krajčo po boku tanečnice...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #StarDance #Richard Krajčo #Dominika Rošková

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....