Vždy dokonalá Margot Robbie aj zvodná Dua Lipa! A medzi nimi? Vojvodkyňa Meghan sa hlási z červeného koberca v Hollywoode

Vojvodkyňa zo Sussexu (42) sa objavila na podujatí magazínu Variety, na červenom koberci sa míňala s áčkovými filmovými hviezdami ako Margot Robbie či Emily Blunt.

17.11.2023 11:00
meghan koláž Foto:
Zľava: Dua Lipa, vojvodkyňa Meghan a Margot Robbie na gala podujatí magazínu Variety.
debata

Bývalá seriálová herečka povedala, že je naozaj hrdá na to, čo Archewell Productions doteraz vytvorila, vrátane dokumentárneho seriálu Netflixu Harry & Meghan aj jej podcastu Archetypes pre Spotify.

Ako píše Daily Mail, Meghan sa na podujatí bavila v spoločnosti naozaj mocných žien Hollywoodu – po boku manželky princa Harryho bola aj Janet Yang, ktorá je americkou filmovou producentkou a preslávila sa najmä prácou pre Stevena Spielberga a je súčasnou prezidentkou Akadémie filmových umení a vied.

zväčšiť Emily Blunt na  gala podujatí... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2023 Variety Power of Women: Los Angeles Emily Blunt na gala podujatí "Variety's Power of Women" v Los Angeles.

Podľa „Variety“ vojvodkyňa Meghan na podujatí prezradila, že momentálne pracuje na projektoch, „ktoré v ľuďoch zanechajú pocity“, ale nič konktrétnejšie nepovedala. Dodala, že sa už nevie dočkať, kedy o svojej súčasnej práci porozpráva viac. „Máme na programe toľko zaujímavých vecí,“ vysvetlila. „Neviem sa dočkať, kedy ich budeme môcť prezentovať, ale som naozaj hrdá na to, čo robíme. Môj manžel to miluje taksito, čo je naozaj skvelé.“

Vojvodkyňa Meghan na  gala podujatí "Variety's...
Carey Mulligan na  gala podujatí "Variety's...
+11Billie Eilish na  gala podujatí "Variety's...

Dvojnásobná mama mala na slávnostnom gala oblečené šaty v odtieni ťavej srsti z dielne Proenza Schouler, ktoré jej zvodne odhaľovali rameno, vyžarovali však decentnosť. K nim Harryho manželka skombinovala lodičky Aquazzura a čierne vlasy si nechala zopnuté v drdole.

zväčšiť Vojvodkyňa Meghan na  gala podujatí... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2023 Variety Power of Women: Los Angeles Vojvodkyňa Meghan na gala podujatí "Variety's Power of Women" v Los Angeles.

Na červenom koberci sa spolu s ňou striedali slávne dámy, ktoré si takisto nechali na svojom vzhľade záležať. Pred objektívmi sa objavila predstaviteľka Barbie, herečka Margot Robbie v šatách Fendi. Speváčka Dua Lipa stavila na model Vivienne Westwood, herečka Carey Mulligan prišla v šatách Roland Mouret a Emily Blunt žiarila v bielom modeli Self-Portrait (dámy si pozrite v našej galérii).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emily Blunt #Margot Robbie #vojvodkyňa Meghan #magazín Variety

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...