Simanová so synom, Junior s dcérou! Známe tváre prilákal do kina Disney príbeh

Premiéru novej animovanej rozprávky Prianie si nenechalo ujsť množstvo známych tvárí s ratolesťami.

28.11.2023 00:00
Simona Simanova4 Foto:
Simona Simanová so synom Lucasom na premiére animovaného muzikálu Prianie.
debata

Moderátorka Simona Simanová so synom, Junior s dcérou a ďalšie známe tváre s ratolesťami vyrazili do jedného z bratislavských kín. Prilákala ich premiéra animovaného muzikálu Prianie z dielne Disney.

Dominika Richterová a Michal Hudák na premiére...
 Simona Simanová so synom Lucasom na premiére...
+10Milena Minichová na premiére animovaného...

Prianie prináša príbeh odvážnej dievčiny menom Asha, ktorá sa rozhodne bojovať proti tomu, že by priania a sny jej blízkych nemali byť splnené. Hlas dievčine prepožičala Dominika Richterová, ktorá priamo na premiére zaspievala aj ústrednú skladbu k filmu. "Som veľmi šťastná. Je to doslovne môj splnený sen, a tak aj ja sama som príkladom toho, že svojim prianiam treba veriť, a oni si vás naozaj nájdu,” povedala herečka, ktorá počas premiéry neskrývala dojatie.

Ariana DeBose Čítajte viac Jedna má doma Oscara, druhá hviezdila v Susedoch: Slovenku Richterovú s divou DeBose spojilo Prianie. A počkajte, keď zaznejú ich hlasy

Okrem nej sa premiéry zúčastnili aj ďalší dabingoví herci, napríklad Michal Hudák či Lukáš Pišta. Okrem hercov, ktorí v slovenskom znení účinkovali, však na premiéru zavítali aj známi rodičia s ratolesťami. Medzi nimi napríklad Mamba Dáša Šarközyová s Tonym Poruchom a ich synom, moderátorky Lenka Debnárová, Lucia Forman Habancová, Simona Simanová či Barbora Chlebcová, herečka Milena Minichová aj moderátor Mialn „Junior“ Zimnýkoval (galéria). Animovaný muzikál príde do slovenských kín 30. novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dáša Mamba Šarközyová #Simona Simanová

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...