Culkin priviedol manželku k slzám a ukázal rozkošného synčeka. Slová jeho mamy zo Sám doma sú tiež hotový 'doják'

Vo veku 43 rokov sa konečne dočkal vlastnej hviezdy na Chodníku slávy. Jeden z najslávnejších detských hercov konca 80-tych rokov Macaulay Culkin oslávil tento moment s najbližšími.

02.12.2023 14:00
Macaulay Culkin Honored With a Star on the... Foto: ,
Šťastný herec Macaulay Culkin a jeho snúbenica Brenda Song so synom Dakotom počas odhalenia hviezdy na Chodníku slávy pre Culkina.
debata

Na slávnostnom ceremoniáli odhalenia jeho vlastnej hviezdy nechýbala rodina, vôbec najdôležitejšiu pozornosť v ďakovnej reči však Culkin smeroval ku svojej snúbenici Brende Songovej. Mama jeho dvoch detí sedela v hľadisku, na kolenách držala staršieho syna Dakotu a v jednom momente nedokázala udržať slzy (foto v galérii).

Herec Lukáš Frlajs. Čítajte viac Šiel som na YouTube, lebo som chcel viac hrať. Stal sa presný opak, nikde ma nechceli, priznal Lukáš Frlajs

„Si pre mňa absolútne všetko,“ vyhlásil herec, ktorý tiež potláčal slzy. „Si môj šampión a jediná osoba, ktorá je za mňa dnes ešte šťastnejšia než som ja sám. Nie si len najlepšia žena, akú poznám, si aj najlepší človek, akého poznám,“ vyhlásil americký herec, ktorý tiež dodal, že vďaka Songovej jeho život dostal zmysel. „Dala si mi rodinu,“ podotkol, pričom neskôr sa s manželkou a starším synom postavili aj pred objektívy.

Herečka Catherine O'Hara (vľavo) a herec...
Herec Macaulay Culkin získal vlastnú hviezdu na...
+7Herečka Catherine O'Hara a herec Macaulay...

Ceremoniál sa však niesol aj v znamení príhovorov hercov, ktorí s Culkinom v minulosti spolupracovali. A jedným z nich je aj Catherine O'Hara, herečka, ktorá v dvojici filmov Sám doma stvárnila mamu strateného Kevina. Milovaná sviatočná komédia je dnes kult a O'Hara vyzdvihla niekdajšiu detskú hviezdu ako osobu, ktorá má na tom najväčšie zásluhy.

Herečka Catherine O'Hara a herec Macaulay... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Catherine O'Hara a herec Macaulay Culkin Herečka Catherine O'Hara a herec Macaulay Culkin si spolu zahrali v komédiách Sám doma. Stretli sa aj na odhalení hviezdy na Chodníku slávy.

„Ďakujem, že si ma do tohto celého zahrnul. Mňa, tvoju falošnú mamu, ktorá ťa nie raz, ale hneď dvakrát nechala doma samého. Som rada, že môžem byť súčasťou takejto šťastnej chvíle. Som na teba veľmi hrdá,“ uviedla herečka pred publikom a hosťami.

Macaulay Culkin a Brenda Song Čítajte viac V najväčšej tajnosti! Slávny Kevin z komédií Sám doma je už dvojnásobný otec

Okrem nej sa medzi pozvanými objavila aj Culkinova kolegyňa z projektu Party Monster, herečka Natasha Lyonne či Paris Jackson, dcéra zosnulého speváka Michaela Jacksona, s ktorým sa Culkin ako dieťa priatelil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #hviezda #Macaulay Culkin #Catherine O'Hara #Brenda Song

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje.
Nenakupujte veci, ktoré nepotrebujete, odložte si...

+ Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre vašu pohodu.
Vaša kariéra naberie na obrátkach, buďte pripravený....