V októbri prasklo jej ostro strážené tajomstvo! Meryl Streep napriek tomu žiari, pozrite sa, kto stojí po jej boku

Nie je to tak dávno, čo "prasklo" dobre strážené tajomstvo oscarovej Meryl Streepovej (74).

07.12.2023 00:00
Meryl Streep Foto: ,
Meryl Streep na poduajtí Academy Museum gala v Los Angeles.
debata

Len v októbri vyšlo najavo, že jej vyše 40-ročné manželstvo je minulosťou. Pritom dlhé desaťročia pôsobila herečka so sochárom Donom Gummerom priam ideálnym dojmom, na hollywoodske pomery doslova nezvyčajným.

zväčšiť Zľava: Mark Ronson, Grace Gummer, Meryl Streep,... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
The Third Annual Academy Museum Gala Zľava: Mark Ronson, Grace Gummer, Meryl Streep, Mamie Gummer, Louisa v Los Angeles.

Rozpad manželstva však nemá žiaden dopad na jej hviezdnu kariéru, ktorá jej pred pár dňami vyniesla ďalšie z ocenení. Na podujatí Academy Museum Gala sa okrem nej špeciálneho uznania dostalo aj Oprah Winfreyovej, Sofii Coppolovej, Michaelovi B. Jordanovi. A hoci Streep po svojom boku manžela nemala, sledovanú udalosť si nenechali ujsť deti slávnej herečky, pred objektívmi sa vedľa nej usmievali tri dcéry aj syn – Henry Wolfe, Mamie Gummer, Grace Gummer a Louisa Jacobson. A na červenom koberci sa na rodinnom zábere ukázal aj muzikant Mark Ronson, manžel Grace Gummer a Tamryn Storm Hawker, manželka Henry Wolfa.

Herečka Salma Hayek opäť na červenom koberci...
Herečka Maggie Gyllenhaal v kreácii Lanvin.
+82Herečka Laura Harrier v kreácii Alaïa.

Všetky tri dcéry slávnej hviezdy sa venujú herectvu, pracovali aj v modelingu a podobu s mamou naozaj nezaprú, čo predviedli aj na spomínanom gala podujatí. Syn Henry je hudobným skladateľom.

The Third Annual Academy Museum Gala Čítajte viac Salma opäť zvodná bohyňa, Demi Moore ako dievča za milión a krásna Lipa? Trúfla si na priesvitnú čipku: Aha, čo odhalila celému svetu...

Meryl Streep sa za Gummera vydala v roku 1978 a manželia sa dočkali spomínaných štyroch detí. Gummer sa so slávnou herečkou zoznámil prostredníctvom jej brata. Bolo to krátko potom, čo Streep prišla o svojho partnera, hereckého kolegu Johna Cazalea, ktorý zomrel na rakovinu pľúc.

Vo vyhlásení, ktoré heerčka prostredníctvom hovorcu zverejnila v októbri, odznelo: „Don Gummer a Meryl Streep žijú oddelene už viac ako šesť rokov. A hoci sa o seba budú vždy starať, rozhodli sa žiť oddelené životy.“ Streep a Gummer sa spolu naposledy objavili ako pár na Oscaroch v roku 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Meryl Streep

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...