Dobre si obzrite Pippu Middletonovú v zelenej čipke! Štíhly driek, žiarivý úsmev - podobu so sestrou Kate nezaprie

Pippa Matthews Middleton, mladšia sestra princeznej Kate, sa často na gala podujatiach neukazuje, užíva si skôr súkromie v rodinnom sídle v Berkshire.

11.12.2023 00:00
Pippa Matthews Middleton Foto:
Pippa Matthews Middleton na podujatí v Londýne, sa sebe má šaty značky Self-Portrait.
debata

Keď sa však pred objektívmi objaví, nikdy nesklame. Potvrdila to aj počas charitatívneho gala podujatia pod hlavičkou „British Heart Foundation“, ktoré sa konalo v Londýne.

Pippa Middleton odchádza z korunovácie kráľa...
Pippa Matthews Middleton na archívnom zábere.
+11Pippa Middleton má šport v krvi, záber z roku...

40-ročná brunetka zvolila na večer tmavozelené zelené šaty ušité z čipky, v kombinácii s červenými doplnkami boli efektnou voľbou na slávnostný večer. Šaty značky Self-Portrait, ktorých pôvodná cena je niečo okolo 500 eur (vo výpredaji sa dali kúpiť za tretinu), zvýraznili aj krásnu štíhlu postavičku trojnásobnej mamy. Najslávnejšia svadobná družička si na podujatí musela vystačiť sama, manžel, finančník James Matthews, sa po jej boku neobjavil.

Pippa Middleton Čítajte viac Bola najslávnejšia družička planéty, jej krivky obdivoval celý svet: Pippa Middleton oslavuje 40, takto sa menila rokmi

S ním sa očarujúca 40-nička zosobášila v roku 2017 v Kostole svätého Marka v anglickom Englefielde blízko rodinného sídla Middletonovcov v Bucklebury.

V roku 2018 priviedla na svet ich prvého potomka, syna Arthura, ktorý sa narodil v rovnakej nemocnici ako deti jej sestry Kate – v súkromnej pôrodnici Lindo Wing v londýnskej nemocnici svätej Márie. V marci 2021 porodila druhé dieťa, dievčatko, ktoré dostalo meno Grace Elizabeth Jane. v roku 2022 sa manželia dočkali tretieho potomka, dievčatka, ktoré dostalo romantické meno Rose.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Kate #Pippa Matthews Middleton

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...