Elegantná v róbe, športová na svahu, Verešová zvládne oboje... a počkajte, keď ju uvidíte v bare: Toto je pravá a fakt sexy Andrea

Filmovú premiéru snímky Perinbaba absolvovala začiatkom minulého týždňa aj slovenská modelka a bývalá kráľovná krásy Andrea Verešová. Pri pózovaní na červenom koberci neskončila, zimná sezóna je pre Andreu plná aktivít.

14.12.2023 00:00
Andrea Verešová Foto:
Modelka Andrea Verešová, ktorá vo filme Perinbaba a dva svety stvárňuje kňažnú, na premiére v Bratislave.
debata

Rodáčka zo Žiliny pricestovala minulý týždeň do Bratislavy, aby aj spoločne s manželom Danielom Volopichom absolvovali slávnostnú premiéru filmu Perinbaba a dva svety. Andrea si v ňom zahrala menšiu rolu kňažnej a ako prezradila pre Pravdu (videorozhovor nájdete tu), Jakubisko jej túto úlohu sľuboval už dávno pred štartom nakrúcania. Považoval ju vraj za svoju múzu.

perinbaba 2, Andrea Verešová Čítajte viac Čo sa v pokračovaní Perinbaby skrývalo pod sukňou Andrey Verešovej? Modelka prezradí vo videu

Verešová si menšiu rolu strihla a potom spoločne so stovkami divákov pozrela aj finálny výsledok. Herectvo je pre ňu však len odskočením si od prevažujúcich pracovných povinností modelky a influencerky, ktorú si s obľubou pozývajú značky či firmy na rozličné akcie a podujatia.

Andrea Verešová s manželom Danielom Volopichom...
Svahy miluje, Andrea Verešová nechýbala ani na...
+4Slovenská modelka Andrea Verešová na otváracej...

Známa modelka tak nechýbala ani na otvorení lyžiarskej sezóny v Špindlerovom mlyne, kde sa opäť objavila v sprievode manžela – právnika Daniela Volopicha. V lyžiarskej kombinéze (foto v galérii) predviedla ukážkovú figúru, ale aj spokojný úsmev – Verešová patrí medzi veľké fanúšičky lyžovania a od napadnutia prvého snehu sa s obľubou vracia na svahy.

Slovenská modelka Andrea Verešová na otváracej... Foto: CNC / David Kundrát Pavel Machan Marek Pátek Martin Hykl / CNC / Profimedia
Andrea Verešová Slovenská modelka Andrea Verešová na otváracej párty SkyBaru Casablanka v Prahe.

Jej fanúšikovia boli však azda ešte viac potešení zábermi, ktoré mama dvoch detí zdieľala po účasti na otvorení nočného baru v jednom z pražských hotelov. Tam pre zmenu 43-ročnú modelku zachytili objektívy v tej najsexi podobe. Andrea si obliekla trblietavý nohavicový overal na ramienkach, ktorý zvýraznil jej postavu, ale aj dámske prednosti. A bez debaty bola jednou z hviezd večera.

Herečka Valéria Frištiková na premiére filmu...
Herečka Petra Vančíková a herec Lukáš Frlajs.
+29Herečka Valéria Frištiková na premiére filmu...

Ktorá podoba Verešovej sa pozdáva najviac vám? Môžete rozhodnúť v ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Andrea Verešová #premena #Perinbaba a dva svety

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...