Najkrajšia Češka, hviezdy ako Polnišová či Polívková na premiére! Keď vám oči padnú na Prachařovu lásku Sandevu, nezatvoríte ústa

Jakub Prachař, Petra Polnišová, Vojta Kotek či Alexander Bárta si nenechali ujsť pražskú premiéru komédie Jedeme na teambuilding.

21.12.2023 13:00
sara Sandeva Foto:
Jakub Prachař a Sara Sandeva na pražskej premiére filmu Jedeme na teambuilding.
debata (3)

Komédiu s hviezdnym česko-slovenským obsadením Jedeme na teambuilding nakrútila režisérka Zuzana Marianková a za sebou má pražskú premiéru. Na nej sa do objektívov usmievali jej hlavní hrdinovia – Jakub Prachař, Petra Polnišová, Vojta Kotek, Anna Polívková Alexander Bárta či Erika Stárková…

Jakub Prachař a Sara Sandeva na pražskej...
 Jakub Prachař a  Vojtěch Kotek na pražskej...
+5Anna Polívková  na pražskej premiére  filmu...

Na červenom koberci žiarila aj Justýna Zedníková, niekdajšia Miss Czech Republic, ktorá si v komédii takisto zahrala jednu z rolí. Vo výraznom červenom modeli patrila bezpochyby k najsledovanejším dámam premiéry. Objektívy mierili aj na herečku Saru Sandevu. Tá síce v novinke nehrá, ale prišla si pozrieť herecký výkon svojho partnera, Jakuba Prachařa. Počas premiéry stavila na čiernu farbu, dlhé vlasy si nechala rozpustené a s jemným úsmevom na perách sa túlila k svojmu partnerovi. Bola očarujúca.

zväčšiť Herci na pražskej premiére  filmu Jedeme na... Foto: Profimedia
Jedeme na teambuilding Herci na pražskej premiére filmu Jedeme na teambuilding.

Česká dvojica sa ako pár oficiálne predviedla v roku 2021 počas festivalu v Karlových Varoch, ich láska sa rozhorela počas spoločnej práce na seriáli Dvojka na zabitie.

zväčšiť Justýna Zedníková na pražskej premiére  filmu... Foto: Profimedia
Justýna Zedníková Justýna Zedníková na pražskej premiére filmu Jedeme na teambuilding.

O čom je komédia Jedeme na teambuilding ? Ambiciózneho korporátneho zamestnanca Aleša (Jakub Prachař) jeho narcistický šéf (Alexander Bárta) namiesto povýšenia preloží na najhoršie oddelenie – do call centra. Tam veľmi rýchlo musí prísť na to, ako spolu s trafenou konšpirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistom Michalom (Vojta Kotek), vzorňáčkou Jitkou (Anna Polívková) a ďalšími bizarnými kolegami vytvoriť zohranú partiu. Len tak môže počas teambuildingového víkendu poraziť bývalých kolegov, zachrániť svoje nové oddelenie pred zrušením a hlavne nájsť stratenú sebaúctu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Bárta #Petra Polnišová #Jakub Prachař #Vojta KOtek #jedeme na teambuilding

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...