Premiéra, akú Slovensko nezažilo: Vojna policajtov prilákala 4000 divákov, Rytmus sa fotil s Fogašovou, žiarila Dubayová a po boku Bártu...

Pozrite si galériu z veľkolepej premiéry filmu Vojna policajtov, ktorá sa konala v Košiciach.

29.01.2024 07:10 , aktualizované: 07:22
Fogasova Rytmus Foto:
Raper Rytmus so sopranistkou Jolanou Fogašovou.
debata (59)

Do priestorov košickej Steel Arény sa na nový film prišlo pozrieť viac ako 4000 divákov a nechýbali ani známe tváre domáceho filmu. Mnohé z nich také, ktoré sa v snímke podľa scenára a knihy Arpáda Soltézsa objavili, ale aj také, ktoré prišli podporiť svojich kolegov. Na červenom koberci sa vystriedalo viac ako 40 hercov, medzi nimi aj mená ako Alexander Bárta, Juraj Loj, Dušan Cinkota či Petra Dubayová, Anežka Petrová alebo Annamária Janeková.

Herec Alexander Bárta a jeho životná partnerka...
Herec Robo Jakab.
+37Herečka Petra Dubayová na premiéra snímky Vojna...

Všetci menovaní sa v novej snímke, ktorú režíroval aj produkoval Rudolf Biermann, objavili. Biermann sa na premiére netajil nadšením a nechýbali ani emócie. „Som hrdý na každého jedného môjho herca a každému jednému veľmi pekne ďakujem,“ vyhlásil pred divákmi, ktorý film odmenil burácajúcim potleskom a tlieskali takmer až do skončenia filmových titulkov.

Herec Alexander Bárta a jeho životná partnerka... Foto: CinemArt SK
premiera KE 2 Herec Alexander Bárta a jeho životná partnerka Henrieta Mičkovicová.

„Najdôležitejším posolstvom Vojny policajtov z môjho pohľadu je určite boj za spravodlivosť,” povedal Robo Jakab, ktorý vo filme stvárnil mimoriadne dôležitú postavu, práve bojovníka za spravodlivosť. Magnetom premiéry však boli však aj jeho kolegovia – herci Juraj Loj a Alexander Bárta, ktorého sprevádzala jeho životná partnerka, tiež herečka Henrieta Mičkovicová. "Vojna policajtov je veľmi dôležitý okamih v mojej hereckej kariére,“ povedal predstaviteľ hlavného hrdinu Mikiho Miku, Bárta, mimochodom rodený Košičan.

Alexander Bárta, Anežka Petrová, Čítajte viac Alexander Bárta a Anežka Petrová o novom filme Vojna policajtov podľa knihy Arpáda Soltésza: Páchatelia zla skončia v base

Pozornosť na seba automaticky strhol aj Rytmus. Raper, ktorý získal v snímke veľký priestor, dorazil so slnečnými okuliarmi a fotografoval sa s mnohými pozvanými. Pobaví vás možno záber predstaviteľa hip hopového žánru a hviezdy opernej scény Jolany Fogašovej.

Herečka Petra Dubayová a jej partner - herec... Foto: CinemArt SK
afterparty8 Herečka Petra Dubayová a jej partner - herec Vladislav Plevčík na premiére v Košiciach. .

Medzi prítomnými nechýbali ani herečky Broňa Kováčiková, Anežka Petrová a Annamária Janeková, herci Michal Vrzala, Dušan Cinkota, Marián Mitaš či Ady Hajdu. V novom filme si zahrala aj obľúbená predstaviteľka z Dunaja – herečka Petra Dubayová, ktorá na červenom koberci žiarila po boku priateľa a kolegu Vladislava Plevčíka.

Bude Vojna policajtov rovnako úspešný film ako Sviňa? Čo hovoria herci Alexander Bárta a Anežka Petrová
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

59 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Loj #Jolana Fogašová #Alexander Bárta #Henrieta Mičkovicová #Rytmus #Dušan Cinkota #vojna policajtov #Petra Dubayová

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....