Takto ste ju doposiaľ nevideli! Krásna Dubayová z Dunaja ako sexy dračica... a nie je jediná. Pozrite na zvodnú 70-ničku Gregorovú

Tanečná šou sa ešte ani nezačala, ale o jej účinkujúcich sa už množia prvé články a materiály. Niet sa ani čo diviť, keďže televízia Markíza pripravila silnú kampaň a do televízneho priestoru vypustila už niekoľko podôb svojich kľúčových tvárí z očakávanej šou.

14.02.2024 10:00
Petra Dubayová Foto:
Aj herečka Petra Dubayová, jedna z hviezd seriálu Dunaj, k vašim službám nechýba v zostave najnovšej série Let´s Dance.
debata (2)

Deviata séria formátu, ktorý sa s úspechom vysiela v približne 60 krajinách sveta, najprv prekvapila celkom netradičným spotom a fotografiami. Jednotliví účinkujúci, či už súťažiaci, moderátori alebo porotcovia sa vrátili späť v čase a v historických kostýmoch nakrútili spot, ktorý sa objavuje na obrazovkách.

Let's Dance Čítajte viac Bude to tvrdý boj! Na parket Let's Dance mieria tí najlepší - rivali z minuloročného finále

Aj vďaka tomuto atypickému stylingu prekvapili mnohé známe tváre. Málokto by s dobou parochňou spoznal speváčku Tinu či v brnení herca Juraja Baču. A herečku Petru Dubayovú prirovnávali dokonca k Marii Antoinette.

Speváčka Tina a jej glamour podoba - určite ju...
Herec Jakub Jablonský sa objaví v tanečnej šou.
+8Aj herečka Petra Dubayová, jedna z hviezd...

Kráska zo seriálu Dunaj, k vašim službám však nepovedala posledné slovo. Práve jej premena v ďalšom sete fotografií, ktoré sa dostali do médií, patrí medzi najprekvapujú­cejšie. A azda aj najzvodnejšie. Seriálová Eva sa totiž premenila na ženu – vampa, kráľovnú disko parketu, ktorá má celú miestnosť pod palcom.

zväčšiť Herečka Hana Gregorová sa tiež objaví v... Foto: TV Markíza
Hana Gregorová Herečka Hana Gregorová sa tiež objaví v tanečnej šou Let's Dance.

Postarali sa o to trblietavé červené šaty, ale aj hriva vyžehlených tmavých vlasov, ktoré doplnili príčesky. Mnohí fanúšikovia slovenskú herečku mali problém najprv vôbec spoznať. Ale je celkom jasné, že premenlivosť chameleóna, ktorej je Dubayová schopná, sa jej určite zíde aj v tanečnej šou.

Martin Mňahončák a Natália Glosíková Čítajte viac Na parket Let's Dance sa vracia jedna z najsexi tanečníc! Pred 13-timi rokmi sme ju videli vo finále, teraz jej partnerom bude...

Už deviata séria populárneho programu privedie na tanečný parket aj ďalšie známe tváre – medzi nimi nechýba tiež herečka Anna Jakab Rakovská, futbalista Ján Ďurica či herec Juraj Loj. Vôbec najstaršou súťažiacou zo všetkých doterajších sérií sa stala herečka Hana Gregorová. Sedemdesiatje­denročná rodáčka z Bratislavy si tiež užila fotenie, pri ktorom sa štylistka Zuzana Kanisová pohrala s glamour podobu jednotlivých účinkujúcich. A výsledok? Vyzerá skvelo, čo poviete?

Pozrite si tiež: Rozhovor s Klárou Issovou, hviezdou seriálu Zrada
Video
Zdroj: TV Pravda

Aj ďalšie tváre šou si pozrite v našej galérii. Ich dobovú podobu potom nájdete v druhej galérii, nižšie pod článkom.

Let's Dance štartuje na obrazovkách v nedeľu 3. marca, pričom do poroty sa opäť vracia zostava Adela Vinczeová, Tatiana Drexler, Ján Koleník a Ján Ďurovčík. Zostavu účinkujúcich, okrem tých menovaných vyššie, tvorí tiež topmodelka Michaela Kocianová, herec Jakub Jablonský, šéfkuchár Martin Novák a moderátor Ján Tribula.

Jakub Jablonský  a Eliška Lenčešová.
Ján Ďurica a Vanesa Indrová.
+8Anna Jakab Rakovská a   Jaroslav Ihring.
Jakub Jablonský.
Michaela Kocianová.
+8Anna Jakab Rakovská.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Glamour #fotenie #Hana Gregorová #pôvab #premena #Let´s Dance #Petra Dubayová

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...