Trblietavá, v reťaziach aj trošku drzá: Vica Kerekes sľubuje na Česko-Slovenskom plese aj maďarský temperament

Diváci ju vnímajú ako herečku a v sobotu Vicu Kerekes čaká nová úloha. Nie však na doskách divadla či pred kamerou ale na pódiu. Prvýkrát v kariére si vyskúša profesiu moderátorky.

16.02.2024 00:00
Vica Kerekes Foto: ,
Herečka Vica Kerekes.
debata (3)

Slovensko-maďarská herečka bude sprevádzať jubilejným desiatym ročníkom akcie Česko-Slovenský ples, ktorá sa koná v Prahe. Pre Pravdu prezradila, že má pred večerom obrovský rešpekt, ale tiež vníma pozvanie od organizátorov ako poctu.

Vica Kerekes Čítajte viac Vica Kerekes: Úspešná, moderná, krásna - chceme byť všetko, ale kde sme nechali mužov?

„Je to prvé moderovanie a hneď niečo také veľké, takže si viete predstaviť, ako sa cítim. Hlavný organizátor ma presviedčal niekoľko dní, možno aj týždňov, kým som na to kývla. Pretože si myslím, že to je iné povolanie moderovať a byť dobrým moderátorom. Ja sa vždy snažím byť v tom, čo robím, čo najlepšia. Dať tomu všetko,“ prezradila pre Pravdu hrdinka filmov ako Láska na špičkách či Slúžka.

Herečka Vica Kerekes na návšteve redakcie Pravdy.
Vica Kerekes v priestoroch ZOO Praha pri...
+10Herečka Vica Kerekes na filmovom festivale v...

Priznala, že sa v duchu aj modlí, aby všetko dobre dopadlo. Verí však, že atmosféra a hostia na plese z nej vytiahnu to najlepšie. Keďže národnosť má Vica Kerekes maďarskú, na plesový večer v pražskom Obecnom dome prinesie aj kúsok temperamentu, ktorý má v krvi. „Narodila som sa v Československu a spoločnú republiku som milovala a stále to tak vnímam nejako, že sme sa od seba neoddelili. Aj tým, že pracujem aj na Slovensku aj v Čechách. Maďarská krv chodí so mnou všade. Ale mám v žilách aj slovenskú a aj českú. Je to mix všetkého, tak uvidíme, čo z toho bude. Môj cieľ je byť autentická,“ vysvetlila Vica Kerekes.

zväčšiť Vica Kerekes na premiére série Vedma. Foto: Markíza/Voyo
Vica Kerekes Vica Kerekes na premiére série Vedma.

Otázka, ktorá bude určite mnohých zaujímať, je aj plesová róba. Pre známu herečku je vraj výber šiat na podobné akcie vždy veľká zodpovednosť a občas trochu aj záťaž. Tentoraz však výber prebehol veľmi rýchlo a zdá sa, že sa je na čo tešiť. „Asi môžem prezradiť, že mi robí šaty Boris Hanečka a úplne som sa do neho zamilovala. Lebo on je úžasný človek, spolupráca bola veľmi príjemná. Hneď sme si sadli a vedeli sme, ako to bude. Napojili sme sa na seba. Budú to aj elegantné šaty, ale prezradím tiež, ako sme to nazvali aj s Borisom – že budem taká drzá,“ naznačila s úsmevom Kerekes. Jej model bude vraj obsahovať prvky reťazí, ale tiež trblietavé materiály a dekorácie, nadšená je aj z farby. „Budem sa v tom cítiť dobre. To už teraz viem,“ uzavrela.

Trblietavá, v reťaziach aj trošku drzá: Vica Kerekes sľubuje na Česko-Slovenskom ples aj maďarský temperament
Video
Zdroj: Zdeno Gáfrik, Foto: Ivan Majerský

Na Pravda.sk prinesieme v závere víkendu aj veľkú galériu plesových rób, hostí a atmosféry jubilejného 10. ročníka akcie Česko-Slovenský ples. Viac nájdete v sekciách Koktail a Žena. Pozrite si aj ostatnú kolekciu Borisa Hanečku v galérii nižšie a tiež galériu z minuloročného Česko-Slovenského plesu.

Herečka Kristína Svarinská sa prišla pozrieť aj...
Modelka Lucia Rubini Dvorská počas záverečného...
+52Iveta Tkáčová prišla na prehliadku podporiť...
Herečka Monika Hilmerová a jej manžel, Jaro...
Speváčka Beáta Dubasová s manželom  ako hostia...
+18Herečka Andrea Růžičková  s manželom ako hosia...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #moderovanie #Boris Hanečka #Vica Kerekes #Česko-slovenský ples

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...