Pot, bolesť a drina, krásnu Jessicu Bielovú čaká tvrdý tréning. Kým začne, užívala si luxusnú módu, po jej boku aj Valetta či Abela

Prekvapivý hosť sa ocitol v prvom rade jednej z ostrosledovaných prehliadok v Miláne. Na prezentáciu novej kolekcie Jeseň/Zima 2024-25 priletela americká herečka Jessica Biel.

22.02.2024 13:30 , aktualizované: 27.02.2024 00:04
debata
Americká herečka Jessica Biel sa zúčastnila na... Foto: Daniele Venturelli/Getty Images for Fendi
Jessica Biel 3 Americká herečka Jessica Biel sa zúčastnila na prehliadke Fendi Jeseň/Zima 2024 - 2025 v Miláne.

Kráska, ktorú filmový fanúšik pozná napríklad z projektov Iluzionista či Total Recall a ktorá sa naposledy predviedla v poriadne zmenenej vizuálnej podobe v seriáli Candy, sa zaradila do bohatého zoznamu celebrít hostených módnou značkou Fendi.

Lori Harvey Čítajte viac Káro, kam sa pozriete a s ním... dokonalé dámske saká, šaty aj trenčkoty! Hviezdy na prehliadke Burberry ukázali, čo môžu milovať aj Slovenky

Taliansky ateliér, v ktorého kreatívnym vedení pre dámske kolekcie sedí Brit Kim Jones, každoročne viackrát prezentuje jednotlivé kolekcie, kapsulové línie, ale aj špeciálne doplnky. Tentoraz bola lákadlom prezentácii kolekcie jeseň-zima 2024/25.

Americká herečka Jessica Biel sa zúčastnila na...
Speváčka Iza.
+26Modelka a herečka Amber Valletta (vľavo) a...

Americká herečka, ktorá je manželkou speváka Justina Timberlakea, sa pritom sama tak trochu stala modelkou. Oblečená bola už v kúskoch, ktoré vychádzali z najnovšej kolekcie a prezentovali ich modelky na móle. Hitom budú určite masívne pôsobiace a na pohľad funkčné a komfortné čižmy po kolená, ktoré vychádzajú z estetiky jazdeckej obuvi. Jeden pár mala na nohách aj americká hviezda.

Zľava: Zita d'Hauteville, Amber Valletta a... Foto: Jacopo M. Raule/Getty Images for Fendi
Zita d'Hauteville, Amber Valletta a Jessica Biel Zľava: Zita d'Hauteville, Amber Valletta a Jessica Biel na prehliadke Fendi v Miláne a prezentácii kolekcie Jeseň/Zima 2024-2025.

Medzi pozvanými prominentmi sa objavila aj americká topmodelka a herečka Amber Valetta, talianska herečka Alessandra Mastronardi, speváčka IZA, kráska s modrou krvou Zita D'Hauteville či herečka Marisa Abela. Posledná menovaná len pred pár dňami pútala pozornosť na cenách BAFTA, kde ju tiež obliekal taliansky módny dom. Konkrétne do kreácie z kolekcie haute couture.

Abelu diváci uvidia čoskoro ako filmovú Amy Winehouseovú a má potenciál zaradiť sa medzi vyhľadávané a žiadané hviezdy hereckého sveta. Neprekvapí teda, že značka si ju už hýčka teraz, keď všetci na jej výkon a prezentovaný talent čakajú.

Pozrite si s nami prehliadku dámskej kolekcie Fendi Jeseň/Zima 2024-25
Video
Zdroj: FENDI

Mimochodom, Jessica Biel sa tiež čoskoro objaví v novom projekte. S jeho nakrúcaním by mala začať v najbližších týždňoch a pôjde o fyzicky náročnú hereckú príležitosť. Ako informoval portál Deadline.com, spoločne s Ethanom Hawkeom a Danielom Radcliffom budú účinkovať v snímke Batso – príbehu tria priekopníckych horolezcov, ktorí sa začiatkom 70. rokov vydali najťažšou cestou na ikonický vrchol El Capitan v Yosemitskom národnom parku. Pre Bielovú a jej kolegov to znamená aj náročnú fyzickú prípravu a hovorí sa aj o tom, že pôjde o fyzicky vôbec najťažšiu úlohu, akú hrdinovia snímky doteraz absolvovali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miláno #Jessica Biel #Amber Valetta #Fendi #Marisa Abela #jeseň-zima 2024/25

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...